24-09-2013 > Wandelknooppuntenroute onthult

Op dinsdag 24 september 2013 om 17.30 uur, heeft wethouder Annemieke van de Ven samen met onze vrijwilligers het startpaneel van het wandelroutenetwerk bij de kanaalgraver in Keldonk onthult.

De onthulling vond in Keldonk plaats, samen met deze vrijwilligers aangezien deze personen zich bovengemiddeld hebben ingezet en het gehele werk zonder problemen hebben uitgevoerd. Vanaf het ontwerp van de wandelpaden, wat reeds jaren geleden is gestart, alsook bij de uitwerking van het voorstel voor de aanbesteding, tot aan de daadwerkelijke controle van de wandelpaden en routeplaatjes aanbrengen, zijn deze vrijwilligers heel actief aan de slag gegaan. Dit tot bijzondere tevredenheid van de gemeente Veghel. 
“Onze vrijwilligers” Ad Verbakel, Martien Verbakel, Ad Peters en Toon Vissers (Toon ontbrak helaas bij de onthulling) voor het buiten werk. Ad Verbakel voor het ontwerp in de voorfase en de coördinatie van de vrijwilligers en de uitvoering. En Wouter van Boggelen voor de communicatie met gemeente en overige instanties. Samen hebben ze dit mooie wandelpaden knooppunt voor Keldonk op de kaart gezet.

sdk wandelroute 02 Op het startpaneel staat o.a. een overzichtskaart van het betreffende gedeelte van het netwerk met uitleg over het gebruik ervan. Tevens staan hier bezienswaardigheden, horecavoorzieningen en een meldpunt voor klachten op vermeld.

Er zijn ook wandelkaarten te koop. Deze zijn ook in Keldonk in 't Span te koop voor € 4,50 per wandelkaart.

Het startpaneel maakt onderdeel uit van een regionaal routenetwerk van Veghel tot aan Land van Cuijk. Ook tijdens de grote opening op zondag 29 september 2013 van die gehele wandelknooppuntenroute, zijn wij als Keldonk uitgenodigd om namens gemeente Veghel de onthulling te doen.
Daarom hulde voor onze vrijwilligers!!!

Stichting Dorpsraad Keldonk



Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen