19-12 > Babbelmorgen 2012

De carnavalsmis was weer een mooie dienst, een mooi begin van de carnavals-zondag. Zoals pater Snijders al aangaf, laten we deze dagen even niet denken aan de alledaagse zorg, maar genieten van de carnaval die komen gaat. Even ontsnappen aan de werkelijkheid van alle dag! Na de mis was het tijd voor de Babbelmorgen in De Oude School.

Het was weer een prachtige Babbelmorgen of beter gezegd Babbel'dag', het programma was pas om 16:45 uur afgelopen! Optredens waren er natuurlijk van Bende Bède Bend, de dansgardes Dance2Enjoy, twee tonpraoters en de 'kamerui' van Prins Paul dun Urste en Prinses Gerry met een skon liedje, gezongen door de vrouwen van de 'kamerui'.
De buurt verzorgde ook een skon stukske en ook zij hadden een skon liedje gemaakt voor de Prins en zijn Prinses. Die liedjes zullen zeker deze carnavalsdagen nog vaak gedraaid worden. De buurt maakte van deze gelegenheid ook meteen gebruik om Buurtvereniging 't Voorste Hool op te richten en Prins Paul te bombarderen als voorzitter!
Alle perikelen van deze buurtvereniging zijn te volgen op Keldonk.nl via hun eigen pagina.

carnaval babbelmorgen 2012 8

Theo Jans - De Verdienstelijke Paplippel
De Verdienstelijke Paplippel was dit jaar zeer verdiend voor Theo Jans! Vooral natuurlijk om het succes van Keldonk.nl, wat dankzij hem tot stand is gekomen en waar het huidige webteam nog steeds dankbaar voor is. Theo benadrukte nog wel dat het voortbestaan van Keldonk.nl mede afhankelijk is van alle Keldonkenaren. Laat Keldonk.nl iets weten als er iets te doen is of geweest is. Mail de activiteit, een verslagje en foto's naar info@keldonk.nl. Allemaal gewoon doen!

Kijk op de website van De Paplippels waarom Theo de Verdienstelijke Paplippel nog meer heeft verdiend.

carnaval babbelmorgen 2012 2 Jan en Anja Coolen - Erelid CV De Paplippels
Na 30 jaar lid te zijn geweest van de carnavalsvereniging hebben Jan en Anja tijdens de pronkzittingen afscheid genomen van de carnavalsvereniging. Het bestuur heeft gemeend om ze niet zomaar te laten gaan. Daarom hebben ze het ere-lidmaatschap in het leven geroepen en Jan en Anja als eerste ere-leden benoemd. Jan en Anja waren blij verrast en ontroerd met dit mooie speciale gebaar!
carnaval babbelmorgen 2012 5   Bende Bède Bend - 11 jaar Babbelmorgen
Anja Jansen heeft namens Bende Bède Band een 'paplippel-rakker' en een fust bier van de Paplippels in ontvangst genomen. Bende Bède Bend begeleidt al 11 jaar muzikaal de Babbelmorgen op. Bedankt daarvoor en we hopen nog vele jaren muzikaal plezier van Bende Bède Bend te beleven.

De Babbelboxen nemen afscheid
Bij de Babbelboxen gingen weer genoeg Keldonkse roddels over de tong. Ook zij dragen Keldonk.nl een warm hart toe en deden een oproep om vooral informatie te sturen naar info@keldonk.nl.... dus als je iets vermeld wilt hebben op Keldonk.nl, mail ze dan!
Helaas hebben De Babbelboxen ook aangegeven dat het na 7 jaar mooi is geweest en tijd is voor nieuw, jong bloed. Dus 'jongelui'.. denk er eens over na.. en wie weet zit jij volgend jaar tijdens de Babbelmorgen op het toneel! 
Truus en Ans.. bedankt voor al die jaren gezellige klets tijdens de Babbelmorgen!

Kijk op de website van CV De Paplippels voor de uitslag van de loterij, een volledig verslag en alle foto's.




Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen