18-01 > Meer info bijeenkomst Woonwensen

Woonwensen in Keldonk

De dorpsraad Keldonk voelt zich betrokken bij de voortgang van de woningbouw en bouwkavels in ons dorp. We willen onze inwoners behouden om de leefbaarheid in ons dorp op peil te houden.

De gemeente Veghel wil de laatste kavels in de Keldonkse Morgen graag kwalitatief goed en zo flexibel mogelijk invullen. De gemeente wil daarom graag in contact komen met mensen in Keldonk die graag een woning willen bouwen. Dit hoeft niet per definitie een vrijstaande woning te zijn. Ook een twee-, drie- of vierkapper is mogelijk.

Tot 1 juni 2015 biedt de gemeente Veghel nog een aantrekkelijke korting van 25 procent op de grondprijs. Het is nu dus extra aantrekkelijk om een bouwkavel te kopen.

logo dorpsraadklein logo gemeente veghel nieuw klein logo rabobanklogo

 

Bijeenkomst ‘Woonwensen in Keldonk’

De Dorpsraad en de gemeente willen graag voor de komende 2 tot 5 en 10 jaar in beeld brengen, welke woonbehoeften- en wensen de inwoners van Keldonk hebben. Dit is uw belang!
Daarom nodigen wij alle inwoners, jong en oud, eigenaren, huurders en bouwers uit voor de bijeenkomst ‘Woonwensen in Keldonk’. Ook met het oog op onze particuliere initiatieven is het belangrijk om te weten wat de inwoners van Keldonk willen. Zodat we samen kunnen proberen om ons dorp zo leefbaar mogelijk te houden. Daar gaat het om!

Tijdens de bijeenkomst ‘Woonwensen in Keldonk’ informeert de gemeente u over de concrete mogelijkheden in de Keldonkse Morgen en andere ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheden voor mantelzorgwoningen en mogelijk particuliere initiatieven. Als concreet voorbeeld is het plan bij "de Stalling" te noemen.

Een manier om een intitiatief op te zetten is bouwen in CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). In Keldonk is al zo'n plan gerealiseerd en initiatiefnemer en bewoner Perry van den Elsen zal kort toelichten hoe bouwen in CPO in zijn werk gaat.

Het is van belang om goed te weten wat de mogelijkheden zijn voordat u op zoek gaat naar een bouwkavel of woning. Met een korte presentatie en de mogelijkheid voor een speeddate met een financieel adviseur van de Rabobank, met een medewerker van de gemeente Veghel en/of Perry vd Elsen kunt u deze avond een globale indruk krijgen van waar u aan moet denken bij de aankoop van een bestaande woning of bouwkavel en wat uw financiële mogelijkheden zijn.

Wij rekenen op u en zien u graag allemaal op woensdag 28 januari 2015 om 19.30 uur in Gemeenschapshuis 't Span in Keldonk.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij de dorpsraad Keldonk:
Jos v.d. Heuvel: josvandenheuvel7@hotmail.com
Ria Kuijpers: ria.kuijpers@hotmail.com   


Klik hier voor onze eerdere berichtgeving.


Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen