16 oktober: Goederen- en dienstenveiling voor eeuwfeest en Keldonkse molen

 

 

Veiling met meer dan 200 kavels op zondag 16 oktober aanstaande in ’t Span in Keldonk.

 

 logo veiling

Goederen- en dienstenveiling voor eeuwfeest en Keldonkse molen.

Een Topline CV-ketel, een designradiator, de huur van een vakantiebungalow, maar ook een kwarktaart; het is allemaal te koop tijdens de goederen- en dienstenveiling in Keldonk. De veiling wordt gehouden op zondag 16 oktober in ’t Span in Keldonk. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan het eeuwfeest welk Keldonk in 2012 viert en aan de restauratie van de Keldonkse molen.

antoniuskerk keldonk

^ De opbrengst van de veiling is o.a. bestemd voor de organisatie van het eeuwfeest in 2012.  De Keldonkse
parochiekerk werd in 1912 gebouwd.

Aanstaande zondag zal vanaf het moment dat burgemeester mevrouw Adema om 13.30 uur het startsein geeft druk gehandeld worden in ’t Span in Keldonk. Meer dan 200 goederen- en diensten hebben bedrijven en particulieren beschikbaar gesteld voor de veiling. Organisator Ben Beks is behoorlijk in zijn nopjes met het zeer gevarieerde aanbod dat hij de koopjesjagers voor kan schotelen. “Een goederen- en dienstenveiling blijft een bijzonder evenement. Het is op voorhand niet te zeggen wat de veiling op gaat brengen. Soms wordt er op de gekste dingen flink geboden. We zijn daarom ook blij dat er naast zeer waardevolle goederen ook ludieke diensten worden aanboden. Een CV-ketel, een half uurtje entertainment op maat, de ramen lappen van een complete woning, tot een kwarktaart er is echt voor ieder wat wils”.

Leuk activiteitenprogramma voor de kinderen en “raad de totaalopbrengst”.

Ook aan de kinderen is gedacht. Jong Nederland staat garant voor een leuk activiteitenprogramma, zodat pa en ma al hun aandacht kunnen richten op de veilingmeesters en de door hun aangeprezen goederen en diensten. Afgelopen week ontvingen de Keldonkse kinderen attributen om een kijkdoos maken die ze aan het begin van de veiling mogen inleveren.

Boek- en Kantoorboekhandel W. Schellen stelt hiervoor leuke prijzen beschikbaar. Ook de overige bezoekers kunnen in de prijzen vallen. In het veilingboekje dat in Keldonk huis aan huis is verspreid zit een speciaal deelnameformulier waarop men het uiteindelijke totaalbedrag dat geboden wordt op de aangeboden goederen en diensten mag raden. Voor de deelnemer die de totaalopbrengst het dichts benadert stelt Albert Hein - Kanters een goed gevulde kar met boodschappen beschikbaar.

Voorafgaand aan de veiling is in Keldonk afgelopen week huis aan huis een veilingcatalogus bezorgd. Daarnaast is via de website www.veilingkeldonk.nl een digitale veilingcatalogus beschikbaar met nog meer details over de aangeboden goederen en diensten. Ook geïnteresseerden buiten Keldonk kunnen dus vooraf thuis in alle rust bekijken of er iets van hun gading bij zit.

De veiling wordt gehouden op zondag 16 oktober in ’t Span in Keldonk en start om 13.30 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur.


Voor meer informatie raadpleeg de website www.veilingkeldonk.nl. Op deze website treft u een volledig overzicht aan van de kavels die op 16 oktober geveild gaan worden.