12-09-12 > Eén jaar Keldonk.nl nieuwe stijl

Op 12 september 2011 heeft het huidige webteam het beheer van Keldonk.nl overgenomen van Theo Jans. Dit is al weer één jaar geleden. Een jaar van wennen, zoeken en informatie delen...

Het webteam is blij dat de informatie die vóór Keldonk geplaatst wordt, ook gelezen wordt dóór Keldonk! Daarom dank aan al onze bezoekers! Maar zeker ook aan de mensen die hun bijdrage leveren om Keldonk.nl actueel te houden.

Wennen
Het was voor iedereen wennen, voor de bezoekers van Keldonk.nl, maar ook voor de webbeheerders. Waar de ‘oude’ website eerst als een nieuwssite werd gebruikt, is de ‘nieuwe’ meer een informatiesite, onderverdeeld in vaste rubrieken.
Ook steeds meer verenigingen en stichtingen beheren hun eigen pagina’s zelf, zoals o.a. Stichting Korenmolen De Hoop Keldonk, Stichting AttrActief, Keldonk 100, Stichting Keldonks Belang, enkele buurtverenigingen, en nog meer.
Heb jij interesse om
ook een pagina te beheren? Mail dan naar info@keldonk.nl.
> Overzicht van het complete webteam van Keldonk.nl

Zoeken
Soms heb je iets gelezen en is het lastig om de informatie terug te vinden. Een handig hulpmiddel hiervoor is het zoekveld [Typ hier uw zoekterm] rechts bovenin het venster.
Om alle nieuwtjes zoveel mogelijk bij elkaar te hebben is pagina ‘De laatste nieuwtjes… lees ze hier’ in het leven geroepen. Hierin staan alle laatste nieuwtjes in het kort vermeld met een link > Lees verder… naar de betreffende pagina.

Informatie delen
Alle informatie is verdeeld in een aantal rubrieken, zoals Dorpsraad, Ons Durpke, Verenigingen en Van A tot Z. Hiermee heeft het webteam geprobeerd om de informatie op een makkelijke manier te groeperen. Dat het informatie delen goed werkt, blijkt wel uit de bezoekersaantallen van de website (bekijk ook de plaatjes met de grafieken in het fotoboek, ook de Top 10 van de meest bezochte Pagina's/Rubrieken).

Terugblik op 1 jaar Keldonk.nl ‘nieuwe stijl’
Een overzicht van de bezoekersaantallen van één jaar Keldonk.nl ‘nieuwe stijl’ laat zien dat we een veel bekeken site hebben. Als vergelijkingskader hebben we natuurlijk de websites van de andere dorps- en wijkraden van de gemeente Veghel. En die laat zien dat we de best bekeken site (unieke bezoekers) van de gemeente hebben.
Met een gemiddelde van 230 unieke bezoekers per dag, betekent dat dat elke dag meer dan de helft van de Keldonkse huishoudens wel even rondkijkt op Keldonk.nl.

stats site 1jaar
Figuur: de grafiek met het aantal unieke bezoekers per dag van afgelopen jaar.

Pieken in de grafiek waren afgelopen jaar

  1. maandag 17 oktober 2011: na Goederen- en Dienstenveiling
  2. kerst 2011: na het trieste nieuws over het overlijden van Mark en Margré
  3. zaterdag 14 januari: na de prinsverkiezing
  4. woensdag 22 februari: na de carnaval
  5. maandag 26 maart: na Sing-a-Keldonk-song
  6. juni: de Keldonk 100 feestweek met als topscoorder
  7. zaterdag 16 juni: na de receptie, toen bezochten 481 unieke bezoekers de site.


Registreren en inloggen
Keldonk.nl telt inmiddels 108 registreerde bezoekers, waarvan 5 buitendorpse. Registreerde bezoekers kunnen berichten plaatsen op o.a. Marktplaats Keldonk en bijna alle pagina’s. Ze kunnen ook aangeven of ze wekelijks een update-mail willen ontvangen met alle wijzigingen van de voorgaande week.
> Meer informatie over Registreren en Inloggen


Reporters nog steeds welkom!
Het webteam Keldonk.nl zoekt nog steeds reporters om het 'dagelijkse' nieuws van de straat te 'halen' en in een verslagje te verwerken. Je hoeft het niet zelf te plaatsen op Keldonk.nl. Geïnteresseerden kunnen mailen naar info@keldonk.nl.


Facebook en Twitter
Keldonk.nl is ook te vinden op Facebook en Twitter. Op deze manier proberen we ook meer bezoekers naar de website te trekken. Door het nieuws ook via Facebook en Twitter te verspreiden, wordt men getriggerd om naar de website te gaan.

Dus wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal in Keldonk gebeurt?
Vind ons dan leuk op Facebook
of volg ons via Twitter!
facebook

twitter icoontje



Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen