12-09-11 > Nieuwe Keldonk.nl is online

Welkom op de nieuwe Keldonk.nl.

Wanneer u dit leest, is de overzetting van de 'oude' Keldonk.nl van Theo Jans naar de nieuwe Keldonk.nl een feit.
Na ruim 6 jaar (vanaf 7 januari 2005) hard werken aan het publiceren van alle informatie over en voor Keldonk, is Theo gestopt met zijn Keldonk.nl. Gelukkig gaat de site niet verloren voor ons dorp. Deze zeer succesvolle Keldonkse website is door Theo overgedragen aan de Dorpsraad.

Die overdracht vond afgelopen zaterdag al plaats. Bij het meest centrale punt in ons dorp werd op symbolische wijze de site overgedragen van Theo naar het Webteam Keldonk.nl. En uiteraard werd Theo hartelijk bedankt voor alles wat hij voor Keldonk.nl heeft gedaan. Namens de Dorpsraad werden hem daarvoor enkele typisch Keldonkse attenties aangeboden.

Ook werd een woord van dank gericht aan het op initiatief van de Dorpsraad samengesteld webteam dat onder leiding van Wilma van Hout achter de schermen al een tijd lang heel hard aan het werk geweest is. De nieuwe versie van Keldonk.nl moest vorm gegeven worden, gevuld worden en gereed gemaakt worden voor publicatie. En nog steeds worden de laatste dingetjes aangevuld, aangepast en verbeterd om er een prachtige nieuwe site van te maken. We hebben geprobeerd om alle waardevolle informatie voor Keldonk, die Theo door de jaren verzameld heeft, een plekje te geven op de nieuwe Keldonk.nl.

Maar vandaag 12 september 2011 is het dan zo ver: de nieuwe Keldonk.nl is online!
Een site die gebouwd is op de door de Gemeente Veghel aan alle dorps- en wijkraden beschikbaar gestelde webtechnologie. Een site met een compleet nieuw uiterlijk, maar met dezelfde inhoud! Daarom is er op de home-pagina een verwijzing naar de handige wegwijzer voor het gebruik van deze site (deze is nog niet compleet, maar zal in de komende tijd uitgebreid worden).
Het blijft een site van en voor Keldonk, maar nu nog meer en vooral ook door Keldonk. Het is aan alle Keldonkenaren om met jullie berichten, verslagen en foto's de site actueel te houden. Wanneer u uw bijdrage wilt doen, bijvoorbeeld als contactpersoon of reporter, dan kunt dat mailen naar het vertrouwde adres info@keldonk.nl of contact opnemen middels een van de adressen op de contact-pagina.
Ook uw opmerkingen, tips en suggesties over deze nieuwe site zijn uiteraard altijd welkom.

Veel plezier op deze nieuwe website van Keldonk!


Foto's