Resultaten enquete woonwensen 2018

Resultaten woonbehoefte peiling Keldonk bekend

Als dorpsraad zijn we bijzonder blij met de opkomst op de avond van de Woonbehoefte peiling die op 22 augustus 2018 in Keldonk is gehouden. Keldonk is uitgekozen om als pilot te fungeren voor deze peiling, die intussen in meerdere kernen van Meierijstad heeft plaats gevonden. De gemeente zal in Keldonk snel aan de slag gaan om concreet met de initiatiefnemers de plannen verder uit te werken.

Op en na deze avond hebben 73 dorpsgenoten de enquĂȘte ingevuld. Dit was boven verwachting en geeft ons vertrouwen voor onze werkzaamheden, waarvoor dank. Tijdens de openbare vergadering van de dorpsraad op 31 oktober 2018 zijn de resultaten bekend gemaakt. Via deze link kunt u het rapport (pdf) downloaden en de resultaten inzien. 

Op 18 oktober heeft het collega een besluit genomen, hoe in Keldonk aan de slag te gaan. Dit besluit kunt u ook hier lezen.

Heeft u een vraag of mening hierover, of wilt u op een andere manier informatie halen en/of delen met ons, dan zien we uw reactie graag per mail tegemoet. Ook bent u van harte uitgenodigd om tijdens onze besloten vergadering(en) in het inloopkwartiertje (20.00 -20.15 uur) uw reactie te geven of vragen te stellen.
Wilt u wat langer met ons van gedachten wisselen, meld dit dan even bij het secretariaat (dorpsraad@keldonk.nl) en dan plannen we dit gesprek verder in.

Stichting Dorpsraad Keldonk


Foto's