Keldonks Journaal vertoningen

Het filmteam van het Keldonks Journaal zorgt al heel veel jaren voor het vastleggen van speciale momenten in het Keldonkse dorpsleven. Die worden elk jaar vertoont tijdens een druk bezocht filmweekend. Dat gaat ook in 2020 weer gebeuren. Tussendoor plaatsen zij ook met enige regelmaat leuke items op hun website keldonksjournaal.nl. Daar zijn de langere versies van de filmpjes van 2012 tot en met de nieuwste actualiteiten te bekijken. Zeker de moeite waard om eens (terug) te kijken.

Filmweekend op nieuwe locatie

Maar ondertussen wordt er ook nog steeds gefilmd voor de vertoningen van de gebeurtenissen van dit jaar. Deze zullen worden vertoont tijdens de 32e editie van Het Keldonks Journaal op een nieuwe locatie: gemeenschapshuis 't Span, Kampweg 2 te Keldonk. Dit filmweekend vindt plaats op 6 en 7 maart 2020 en weer volgens de nieuwe opzet. Dit jaar worden er beelden vertoont van afgelopen jaar 2019, maar ook ouder beelden uit 1990. Zet de volgende data dus alvast in je agenda:

Data 2020

vrijdag 6 maart om 20:00 uur
zaterdag 7 maart om 16:00 en 20:30 uur
vanaf 29 februari zijn de gratis entreekaarten af te halen bij 't Span, Bakkerij vd Rakt en Vakgarage Alb. vd Linden. Of ze zijn per mail aan te vragen via jan89362@gmail.com

Heb je nog tips?
Laat het dan aan het team weten.


Foto's