​In gesprek met de politiek

Ga mee in gesprek tbv de gemeenteraadsverkiezingen

Weet u niet op wie u gaat stemmen op 16 maart 2022 tijdens de gemeenteraadverkiezing van Gemeente Meierijstad?
Of
Wilt u de politieke partijen iets meegeven?

Dat kan!

De dorpsraad van Keldonk gaat het gesprek aan met de politieke partijen. In aanloop naar de verkiezingen willen we nog een keer horen welke partij welk standpunt in neemt in relatie tot de kleine kernen. Ook willen wij als kleine kernen nog eens benadrukken, dat bouwen de bouwsteen is voor een leefbaar dorp.

Politiek debat op 12 februari

Samen met dorpsraden van Boerdonk en Olland wordt op 12 februari een Politiek Debat georganiseerd. Hiervoor gaan we naar Boerdonk, waar in de Kloostertuin achter gemeenschapshuis D’n Hazenpot een kraampje wordt opgesteld. Dus buiten en volgens de geldende regels m.b.t. corona.

Alle politieke partijen zijn uitgenodigd voor een specifiek tijdstip zodat we gericht, en op veilige afstand, in kleine groepjes met elkaar het gesprek kunnen voeren.

Voor elk gesprek met de gezamenlijke dorpsraden is een tijdstip gepland. Mocht u ook in gesprek willen gaan, dan kan dat voor of na de geplande momenten. Hieronder het tijdschema voor het gesprek met de betreffende partij met de dorpsraden.

10:00 uur  CDA
10:30 uur  HIER
11:00 uur  Lokaal Meierijstad
11:30 uur  VVD
12:00 uur  SP
13:00 uur  Hart
13:30 uur  PvdA
14:00 uur  D66
14:30 uur  Gemeentebelang Meierijstad

Praat mee en stem mee

Heeft u interesse, kom dan naar Boerdonk op 12 februari. Maar ga zeker ook stemmen op 16 maart 2022. Zodat de stem van de kleine kernen ook gehoord wordt.

Met vriendelijke groet
Dorpsraad Keldonk, vz Wouter van Boggelen.