Carnaval 2021 - Programma

2021 wordt een rustig carnavalsjaar. Helaas kan carnaval dit jaar niet door gaan. Prins Fabian en prinses Marleen mogen hun kledij dus nog even in de kast laten hangen. Binnen de club hebben we het een en ander besproken en zijn voor nu tot de volgende beslissingen gekomen:

  • Er wordt geen nieuwe prins gekozen. Als er toch activiteiten zijn tijdens carnaval 2021 dan zullen Prins Fabian en Prinses Marleen voorop gaan.
  • Er zullen geen zittingsavonden zijn in januari. Dus bewaar je goede ideeën voor volgend jaar!!
  • De donateursactie gaat wel door. Het geld dat we ophalen met deze actie is voor de jeugd en Dance2enjoy. Omdat de regels voor de jeugd over het algemeen soepeler zijn, hopen we voor deze doelgroep wel verschillende activiteiten te organiseren.
  • De fruitactie is normaal gesproken in oktober, maar deze stellen we uit naar het voorjaar.
  • Jeugdprinsverkiezing gaat wel door. In welke vorm en met hoeveel publiek is nog even de vraag.
  • We hopen ook dat we toch een activiteit voor de Keldonkse jeugd kunnen organiseren tijdens carnaval.
  • Ook ontvangen jullie dit jaar het papblad. Een terugblik naar carnaval 2020 en nog ander leuk leesvoer. Het zou mooi zijn als we daar uiteindelijk nog een carnavalsprogramma aan kunnen toevoegen.

Maar voor nu geldt: blijf gezond! En hopelijk kunnen we toch nog in welke vorm dan ook, een beetje carnaval vieren met elkaar! Wat al wel bekend is staat hieronder.


Om de carnaval toch op te leuken is sinds dit jaar de nieuwe vlag van Paplippelland te koop. Klik hier voor meer informatie.


Programma van Carnaval 2021 in Paplippelland


Zaterdag 13 februari - Virtuele carnavalsavond

20:11 uur Carnavalsavond (locatie online, dus thuis op de bank)
Zaterdag 13 februari organiseren de Paplippels een virtuele avond vol met gezelligheid en plezier! Met o.a. de top 11 van Radio Ouwe Meuk, de onthulling van de Masked Paplippel, optreden van Dance2Enjoy en nog veel meer. Klik hier voor meer informatie over deze avond en over The Masked Paplippel.


Carnavalsstichting De Paplippels
www.paplippels.nl


Foto's