04-12 > JO11-1 en JO13-1 kampioen 2016

Jeugdteams Keldonk en Boerdonk kampioen najaar 2016

Zaterdag 3 december 2016 waren er een aantal kampioenswedstrijden bij de jeugdvoetballers van RKVV Keldonk en bij de samenwerking Jeugd RKVV Keldonk/RKSV Boerdonk. Helaas konden de JO9-1 het net niet waarmaken, maar er was wel feest voor 2 andere teams:

  • RKVV Keldonk JO11-1 (voorheen E1) en
  • RKVV Keldonk / RKSV Boerdonk JO13-1 (voorheen D1)

Beide teams werden overtuigend kampioen in de najaarscompetie van 2016.

JO11-1

De jongens en meisjes van JO11-1 speelden op Sportpark de Koulberg en hadden aan een gelijkspel genoeg om kampioen te worden. Ze gingen voor de volle winst om een serie te maken waarin alle wedstrijden gewonnen werden. En dat lukte. De laatste tegenstander werd met 18-0 verslagen en JO11-1 werd met 24 punten uit 8 wedstrijden kampioen.
In deze 8 wedstrijden kwamen alle kinderen tot scoren. Zelfs keeper Tim die in de laatste seconde van deze laatste wedstrijd een corner knap in de hoek kopte.
Daarna barste het feest los in Keldonk. Met de kleren onder de douche, (kinder)champagne, taart en frikandellen en natuurlijk een rondrit.

JO13-1

Het combinatieteam JO13-1 was afgelopen week al kampioen geworden doordat nummer 2 onverwacht punten liet liggen. De thuiswedstrijd op Sportpark de Kerveheester in Boerdonk werd deze zaterdag in het teken van de huldiging gezet. Ook zij wisten deze kampioenswedstrijd in stijl af te sluiten en met 7-0 te winnen. En ook JO13-1 haalde de volle 24 punten uit 8 wedstrijden.
Na de wedstrijd barstte ook in Boerdonk het feest los. Er was vuurwerk, champagne en friet. En hier begon de rondrit.

Rondrit

Nadat allebei de teams in fraaie kampioentruien waren gehesen, kon de rondrit op de platte kar beginnen. De JO11-1 was vanuit Keldonk naar Boerdonk gegaan om daar aan te sluiten bij JO13-1 (en RKSV Boerdonk JO11-1 die ook kampioen waren geworden). De 3 kampioensteams maakten gezamenlijk op een mooi versierde vrachtwagen een rondrit door Boerdonk, om daarna gezamenlijk nog een rondrit te maken door Keldonk.
Een prachtig resultaat van alle teams en zeker ook van de samenwerking tussen RKVV Keldonk en RKSV Boerdonk.



Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen