Plankwerk nodigd u uit voor aanstaande weekend

Een goede vriend en collega

Het is bijna zover dat Toneelvereniging Plankwerk uit Keldonk op de planken staat met “een goede vriend en collega”. Deze klucht wordt op de planken gebracht in het weekend van 11, 12 en 13 november.Een goede vriend en collega is een eigentijds vlot geschreven klucht met veel vaart en verrassende humor. Het is geschreven door Ton Elstgeest.

Het begint in Keldonk al een beetje op te vallen, dat bepaalde personen wel heel vaak een bezoek brengen aan een bepaalde woning. Iets wat begon midden in de nacht, na een personeelsfeestje. Zeker weten we het niet, maar het zou wel eens iets met vlinders te maken kunnen hebben. En aan de geluiden te horen zijn ze nu bijna op het hoogtepunt. Dat wilt u toch zeker niet missen ?

De uitvoering is in sport en ontmoetingscentrum ’t Span in Keldonk en begint elke avond om 20.00 uur. Kaarten voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar, dan wel te reserveren bij Hans Rijkers Plankwerk@ziezo.biz of Antoinet Donkers 0413 – 212134 en kosten € 7,50 per persoon.De zaal is open vanaf 19.30 uur.

En wij doen ook mee met de Rabobank clubkascampagne van Rabobank Uden Veghel. Wij hopen natuurlijk op uw stem. Voor meer info klik hier