04-07 > Buitenschoolse opvang in Keldonk

BuitenSchoolse Opvang Keldonk gaat door!
Word jij ons nieuwe speelmaatje?

Op verzoek van Dorpsraad Keldonk en in overleg met de gemeente, hebben wij, Kinderopvang ’t Egeltje, vorig jaar de de haalbaarheid van een buitenschoolse opvang (BSO) in Keldonk bekeken. Door te weinig aanmeldingen zijn wij destijds niet gestart.
Nu gaan we voor schooljaar 2017-2018 zeker starten met de BSO op maandag, dinsdag en donderdag. En ook voor studie- en vakantiedagen is de BSO bij voldoende aanmeldingen geopend. Op maandag 28 augustus 2017, aan het begin van het nieuwe schooljaar, is de BSO open gegaan.

Locatie buitenschoolse opvang

We hebben een gezellige ruimte, waar de kinderen kunnen ontspannen en lekker spelen. Maar waar ze ook kunnen deelnemen aan uitdagende activiteiten. Een plek waar altijd van alles te doen is. Waar ze kunnen spelen met vriendjes en vriendinnetjes.
De buitenschoolse opvang is gevestigd in het leegstaande voormalige kleuterlokaal van de Antoniusschool. De ruimte grenst direct aan de kleine speelplaats, deze wordt ook gebruikt voor de BSO.

Meer info en aanmelden

Meld je kind nu aan en zorg dat jouw kind dit niet mist! Klik hier voor de folder (pdf) met meer informatie zoals onder andere de tijden en indicatieve tarieven.
En klik hier voor het inschrijfformulier 2017-2018 (pdf).

Contactgegevens 't Egeltje:

adres: Bleekweide 19, 5469 GK Keldonk
telefoon: 0413-852834
mobiel: 06-40402562
email: kdvhetegeltje@live.nl
website: www.hetegeltje.nl




Foto's