Verkeersinfo 7th Sunday en Harmony of Hardcore

Omleidingen en afsluitingen Pinksterweekend

Zaterdag 14 en zondag 15 mei 2016 organiseert Par-T de festivals Harmony of Hardcore (zaterdag) en 7th Sunday Festival (zondag). Deze festivals vinden plaats op festivalterrein De Roost aan de Keldonkse weg tussen Erp en Keldonk. Ook dit jaar heeft Traffic Support Events een verkeers- en vervoersplan opgsteld om het verkeer tijdens dit prachtige festivalweekend in goede banden te leiden, de doorstroming te bewaken en de veiligheid te verhogen.

Onderdeel van dit plan is de afsluiting van een aantal wegen in de omgeving van Erp en Keldonk op beide festivaldagen. De enige verandering dit jaar ten opzichte van afgelopen jaar, is de extra parkeerplaats aan 't Hool, waarbij bezoekers middels pendelbussen naar het terrein gebracht worden.

Afsluitingen en bestemmingsverkeer

De belangrijkste afsluitingen zijn als volgt: Hackerom + Achterdijk, De Roost + Keldonkseweg + Rijbeemd, De Laren, Hurkske, Franseweg, Hoogstraat en het industrieterrein Molentiend.
Verder is Keldonk alleen bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Bestemmingsverkeer wordt zoveel mogelijk doorgelaten wanneer dit door de verkeersregelaars ter plaatse is afgestemd. Adresgegevens zullen onder andere door middel van de groene kaart (autoverzekering) geverifieerd kunnen worden.
Par-T vraagt uw medewerking om de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen, waardoor de veiligheid en de doorstroming optimaal blijft.

Bestemmingsverkeer voor Boerdonksedijk, De Laren en Dieperskant wordt geadviseerd om vanaf Bosscheweg (N279) op beide festivaldagen in de voormiddag de borden 'Brengen' te volgen en in de namiddag de borden 'Ophalen'. Dit is tevens de route voor het brengen en ophalen van festivalbezoekers (Kiss&Ride). Het volgen van deze routes komt de algemene doorstroming ten goede.

Fiets en te voet

Gemotoriseerd verkeer in beide richtingen tussen Keldonk en Erp is in het Pinksterweekend enkel mogelijk via de N279 via Veghel of Boerdonk. Bestemmingsverkeer industrieterrein Molentiend is bereikbaar via de ingangen aan het Molentiend en Heuvelberg (N616). De organisatie begrijpt dat het een fikse omleiding betreft en vraagt uw begrip voor de situatie.
Met de fiets en te voet blijft Hackerom en Achterdijk wel bereikbaar.

Hopelijk kan de organisatie vertrouwen op medewerking en begrip van buurtbewoners, zodat er een mooi en succesvol weekend gerealiseerd kan worden.


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen