Winterse activiteiten SKB

Na de gezellige Sinterklaas tijd heeft Stichting Keldonks Belang 2 winterse activiteiten op stapel staan; schaatsen bij het Boerenbondsmuseum en de kerstboomverbranding.

Schaatsen Boerenbondsmuseum Gemert
Op maandag 28 december gaan wij schaatsen bij het Boerenbondsmuseum in Gemert. Deze activiteit is voor alle kinderen op de basisschool en jongeren t/m 16 jaar. We worden opgehaald met de tram “De Goede Moordenaar”, het vertrek is om 13.00 uur bij ’t Span en rond 16.15 uur zijn wij weer terug in Keldonk. Kosten voor deze activiteit zijn €5,00, inbegrepen zijn dan: vervoer met de tram, entree, drinken en een lekkernij.

Schaatsen zelf meebrengen, heb je geen schaatsen dan zijn er schaatsen te huur voor €2,50. Het is wel verplicht handschoenen te dragen tijdens het schaatsen. Dus heb je zin en tijd, ga dan gezellig met ons mee. Opgeven vóór 25 december via stichtingkeldonksbelang@home.nl of bellen naar 210809, ook voor vragen.

Kerstboomverbranding Keldonk
Hoewel nog niet iedereen de kerstboom in huis heeft staan, zijn wij al weer bezig met de organisatie van de kerstboomverbranding. Deze vindt plaats op woensdag 6 januari 2016 op het land achter Vakgarage Albert v.d. Linden. Tussen 15:00 en 17:00 uur kunnen de kerstbomen daar ingeleverd worden en krijgen kinderen per boom een lotje voor de loterij van die avond. Geen zin of tijd om zelf de kerstboom te komen brengen, leg dan de boom langs de weg. Genoeg kinderen die de boom graag voor u meenemen.

Om 18:00 uur worden de kerstbomen in brand gestoken. Wij zorgen voor de warme chocomelk en glühwein, wat lekkers erbij en natuurlijk de prijzen voor de loterij.
Komt allen kijken en genieten van deze gezellige warme avond.

Stichting Keldonks Belang

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen