07-12 > Activiteiten vanuit Stichting AttrActief

Nieuws vanuit Stichting AttrActief Keldonk

Nadat er afgelopen jaren een einde is gekomen aan o.a. de Keldonkse jaarmarkt en zeskamp, en de kermis een nieuwe opzet krijgt, hebben een aantal verenigingen onder leiding van de Dorpsraad Keldonk de koppen bij elkaar gestoken.

Leefbaarheid is belangrijk binnen een dorp als Keldonk en daar horen dus ook verschillende leuke activiteiten bij voor jong en oud. In de nieuwe opzet is er een commissie gevormd van verschillende personen die nu al betrokken zijn bij verenigingen of activiteiten binnen Keldonk. Zij zullen onder de naam Stichting Attractief Keldonk jaarlijks diverse activiteiten gaan organiseren voor jong en oud waarbij ze de hulp in zullen schakelen van Keldonkse mensen. Daarnaast bestaat de groep uit verschillende leeftijden om zo voor iedere leeftijdsgroep, de juiste activiteiten te gaan organiseren.

Hulp
Deze commissie zal dus een startpunt zijn van activiteiten vanwaar ze de uitvoerende hulp zullen gaan vragen van de Keldonkse mensen. Het is voor en door Keldonk dus hebben we alle hulp nodig:

  • Ten eerste om ideeën voor activiteiten binnen te krijgen.
  • Ten tweede een uitvoerende groep mensen die de activiteiten willen gaan organiseren. Afhankelijk van de activiteit zal de commissie de juiste mensen gaan benaderen voor de uitvoering.
  • En ten derde hebben we natuurlijk de rest van de Keldonkse mensen nodig om deel te komen nemen aan de activiteiten.

Nevenactiviteit kermis
Voor komend jaar hebben we de Keldonkse kermis op de agenda staan. De kermis wordt georganiseerd vanuit de nieuwe Stichting Kermissen Veghel, maar de nevenactiviteiten rondom de kermis zullen georganiseerd gaan worden vanuit Stichting Attractief Keldonk. Alle ideeën voor activiteiten rondom de kermis zijn welkom!

Oproep ideeën
Om jaarlijks de juiste activiteiten te kunnen organiseren, moeten we wel weten waar behoefte aan is. Dus bij deze willen we jullie oproepen om alle ideeën door te geven van activiteiten die je graag in Keldonk georganiseerd zou willen zien hebben. Dit geldt voor jong en oud, van dikke bandenrace tot feestavond, hoe meer ideeën wij binnen krijgen hoe beter we een inzicht krijgen van wat de Keldonkse mensen graag zouden willen zien gebeuren.

Kerstmarkt
Aanstaande zondag 13 december 2015 zal er een ideeënbus staan op de kerstmarkt te Keldonk. Kun je helaas niet naar de kerstmarkt komen, dan kun je je idee ook insturen naar: richard.dorpsraadkeldonk@gmail.com.
Na de kerstmarkt zal de ideeënbus verhuizen naar een centrale plaats in Keldonk zodat ook mensen zonder internet, ideeën in kunnen dienen.

Stichting AttrActief Keldonk

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen