16-12 > Kerstmarkt Keldonk 2015 kei gezellig

De K is van…. Kerst, Keldonk en Kei gezellig!

Sfeervol, gezellig en divers. Keldonk, en vele mensen van daarbuiten, kenden een zeer fijne zondagbesteding op de 3de Keldonkse Kerstmarkt. Een mooie opzet met een divers aanbod aan (kerst)artikelen, activiteiten, etenswaren en vooral een sfeervol geheel.

Sla de dikke van Dale open en je krijgt de volgende karige beschrijving van een ‘kerstmarkt’: een in december gehouden markt waar voornamelijk artikelen worden aangeboden die met Kerstmis verband houden. Nee. Daarmee doe je de Kerstmarkt in Keldonk veel, en veel te kort.

Culinair genieten

Want er was op zondag 13 december 2015 werkelijk aan alles en iedereen gedacht. Héél Keldonk bakt was zo’n succes dat de lokale bakker zijn sortiment zelfgemaakte chocolade gaat uitbreiden om toekomstige concurrentie tegen te gaan. En zo pakten meerdere ondernemers de kans om hun culinaire hoogstandjes te presenteren. Terwijl de smaakpupillen werden aangewakkerd, en de ogen uitpuilden bij het zien van de vele mooie deco-artikelen genoten de vele bezoekers van muziek, dans én van een ware modeshow.

Lekker los op het Kerstbal

Laat staan wanneer je de betekenis van ‘kerstbal’ op gaat zoeken… neem vooral niet de moeite want je komt in de verste verte niet in de buurt van hetgeen wat zich na 18 uur onttrok. Moeite, nog k… meer moeite werden bespaard om de intieme en gezellige kerstsfeer ook binnen door te trekken. DJ Santa en MC Claus zorgden voor een divers aanbod aan muziek en de vrijwilligers achter de (speciaal)bierbar voor een eveneens divers aanbod aan dranken.

Dank en alvast fijne dagen

Graag danken we Vakgarage Albert van der Linden voor de geboden plaats en voorzieningen. Onze collega ondernemers met wie de Kerstmarkt wederom tot stand is gekomen. Maar vooral onze vrijwilligers, de exposanten én alle bezoekers voor hun aanwezigheid en het hierdoor mogelijk maken van dit geweldige evenement.
Rest ons, De Keldonkse Ondernermersvereniging, iedereen dan ook een Kei gezellige Kerst toe!

Meer foto's zijn te zien op de facebookpagina van kerstmarktkeldonk.


Vrouwen van Nu

Op de kerstmarkt had de stand van Vrouwen van Nu een grote gepunnikte bal op de tafel liggen. Vele mensen hebben een gokje gewaagd hoeveel meter punnikdraad in elkaar gedraaid zat.
Het juiste aantal was 2768 meter.
Jan Kuijpers uit de Klaverweide had 2799 meter gegokt en kwam daarmee het dichtste bij het werkelijke aantal.

Jan, van Harte gefeliciteerd namens Vrouwen van Nu



Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen