30-10 > Halloween met SKB

Op vrijdagavond 30 oktober organiseert SKB een nieuwe activiteit, namelijk een Halloween avond. Op deze avond kunnen kinderen o.a. een pompoen versieren, knutselen en als afsluiting is er een lampionnenoptocht.

De avond begint om 18.30 uur in gemeenschapshuis ’t Span met het versieren van de pompoenen en nog meer, maar dit blijft nog een verrassing. Rond 19.45 starten we met de lampionnenoptocht.

Natuurlijk zorgen wij voor drinken en wat lekkers. Dus trek niet je beste kleren aan en kom gezellig mee doen. Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom, om de kinderen te helpen en gewoon omdat het gezellig is.

Kosten voor deze activiteit zijn €2,50 per kind. Om een idee te hebben wat we aan materialen moeten meebrengen, willen wij vragen je aan te melden middels het opgavenformulier en dit samen met het geld in te leveren vóór maandag 19 oktober bij Ilse Scheepers - d’n Dries 3, Marleen Vissers - Klaverweide 13 of Cindy v.d. Rijt - Klaverweide 22. Geen opgavenformulier ontvangen, dan kun je ook terecht bij deze dames of via stichtingkeldonksbelang@home.nl. Wij hopen veel kinderen en ouders te mogen begroeten.

Opgavenstrook Halloween SKB

Kind: ……………………………………………………………………………………………………………

Kind: …………………………………………………………………………………………………………

Kind: ……………………………………………………………………………………………………………

Kind: ……………………………………………………………………………………………………………

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen