19-06 > Druk bezochte kampioensreceptie eerste elftal RKVV-Keldonk

"Op zondag 29 maart 2015 werd het eerste elftal van RKVV Keldonk na 41 jaar kampioen in de 5e klasse H en promoveert daardoor naar de 4e klasse. Om dit heugelijke feit te vieren nodigen wij u graag uit op de Kampioensreceptie. Tijdstip vrijdag 19 juni van 18:30 tot 20:00 uur. Plaats: Sportpark de Koulberg, Kampweg 13 te Keldonk.
Bestuur RKVV Keldonk

Zo luidde de uitnodiging die verstuurd was aan alle andere voetbalverenigingen van klasse H, sponsors, andere elftallen van de club, VIP’s, voetbalverenigingen van de omliggende dorpen en nog vele anderen.

Er zit een hele tijd tussen 29 maart en 19 juni en natuurlijk is eind maart het kampioensfeest al uitbundig gevierd, in de kantine, bij Leekzicht, in het Schansoord en waarschijnlijk nog wel op veel meer plaatsen, maar een officiële receptie hoort er ook bij en die was dus vrijdagavond 19 juni, aangeboden door het bestuur.

Het kampioenselftal, de leiders, trainers, verzorgers, ze waren allemaal aanwezig, klaar om de felicitaties (nog een keer) in ontvangst te nemen. Vele afgevaardigden van de andere clubs kwamen de kampioenen feliciteren. Het was gezellig druk in de kantine op het sportpark De Koulberg aan de Kampweg. Piet van Heugten had nog een speciaal cadeau voor de kampioenen, een mooi beeld van een voetballer, geschilderd in de kleuren oranje-zwart. Piet heeft dit speciaal laten maken in Gambia! Piet, die natuurlijk ook al jaren de radioverslaggever voor Radio Kontakt is voor de wedstrijden van RKVV Keldonk. Een heel mooi gebaar van Piet en natuurlijk ook van Sjan!

Videomateriaal seizoen 2014-2015
Dat Coos van den Elsen besloten had om net dit seizoen, het seizoen dat het eerste elftal kampioen is geworden, alle thuiswedstrijden te gaan filmen, is natuurlijk een hele fijne en mooie bijkomstigheid. Voor de kampioenswedstrijd die uit gespeeld werd in Oss tegen Ruwaard, had Coos een uitzondering gemaakt en die heeft hij ook gefilmd.
Klik hier om de samenvatting van de kampioenswedstrijd van 29 maart te bekijken, gemaakt door Coos van den Elsen

Op het videokanaal van Coos van den Elsen vind je alle filmpjes die Coos gemaakt heeft en gepubliceerd heeft van alle wedstrijden van het eerste elftal van RKVV-Keldonk.
Klik hier om naar het videokanaal te gaan van Coos van den Elsen


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen