Heeswijk, Joyce van - DecoJoy - Decoratieschilder

 

Uw decoratieschilder!

Joyce van Heeswijk

Antoniusstraat 8-23
5469 EW  Keldonk

Mobiel: 06-12358309
E-mail: info@decojoy.nl
Internet: www.decojoy.nl


Inleiding
Als eerste zal ik me even voorstellen. Mijn naam is  Joyce van Heeswijk, ik ben 24 jaar oud en geboren en getogen in Sint-Oedenrode. Sinds november 2007 woon ik in Keldonk samen met Leon van den Elsen uit Keldonk.

In maart 2009 ben ik part-time een eigen bedrijf begonnen, genaamd DecoJoy. DecoJoy is een decoratiebedrijf en ik beheers verschillende decoratieve schildertechnieken. Hierbij kunt u denken aan hout- en marmerimitaties, muur- en plafondschilderingen, vergulden, restauratie etc. Dit alles voer ik uit voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u benieuwd? Kijk dan snel op www.decojoy.nl Hier vindt u in mijn portfolio een gedeelte van mijn ervaringen op het gebied van decoratie- en restauratieschilderen en krijgt u een idee wat een decoratieve afwerking voor ú kan betekenen.

Hoe het allemaal begon…
Het werd al vroeg duidelijk dat ik graag creatief met mijn handen bezig ben. Creativiteit, nauwkeurigheid en oog voor detail zijn steekwoorden die bij mij passen. In 2002 ben ik daarom naar het Sint Lucas college te Boxtel gegaan. Dit is een vierjarig vakcollege voor beroepen in de creatieve branches. Hier heb ik de richting Onderhoud, Decoratie en Restauratie gevolgd. Ik heb o.a. stage gelopen in het Rijksmuseum te Amsterdam en in de Efteling.

Vervolgens ben ik mijn vakkennis uit gaan breiden met een masterclass Hout- en Marmerimitatie bij Michiel van de Laar te Vught. Deze heb ik afgerond met de waardering Goud. Bovendien heb ik mijn kennis uitgebreid met een opleiding Airbrushen.

 

                                       wwwWandschildering  





        

 

 

    

          Logo RKVV Keldonk

Na deze diverse opleidingen heb ik voor verschillende particulieren en bedrijven opdrachten uitgevoerd als decoratieschilder. Dit vond ik zo leuk en sprak me enorm aan. “Het is leuk om mensen enthousiast te zien als een schildering af is”.

Dit deed me besluiten om een eigen bedrijf te beginnen. Sinds maart 2009 ben ik part-time gestart met DecoJoy. DecoJoy is een decoratiebedrijf dat opdrachten voor particulieren en bedrijven kan uitvoeren. De verschillende decoratieve schilderstechnieken voer ik persoonlijk voor u uit. Hierbij ontwikkel ik ideeën om aan uw wensen te kunnen voldoen. Ik maak ontwerpen en na goed overleg zorg ik voor de uitvoering.  Hierbij kunt u denken aan hout- en marmerimitaties, muur- en plafondschilderingen, vergulden, restauratie enz.

De mogelijkheden zijn eindeloos…

 

Kijk voor meer informatie bij:              www.decojoy.nl
Hier vindt u in mijn portfolio een gedeelte van mijn ervaringen op het gebied van decoratie- en restauratieschilderen.

 

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen