19-04 > Ja-woord klinkt in Keldonkse molen

Carola Verbrugge en Ton van Rossum trouwen op bijzondere plek

Een niet alledaags tafereel op 19 april 2013 in de gerestaureerde molenromp van de Keldonkse molen. Carola Verbrugge en Ton van Rossum gaven elkaar het “Ja-woord” op deze bijzondere locatie. Trouwambtenaar Harrie Verwegen was er speciaal voor naar Keldonk gekomen om het huwelijk formeel te bezegelen. Je trouwdag moet één van de, zo niet de mooiste dag van je leven worden. Een dag die je nooit meer vergeet. Naast een onvergetelijk persoonlijk moment voor het bruidspaar leverde de keuze voor deze historische locatie ook nog eens mooie beelden op.

 s6300328 1

Vrijdagmiddag iets voor enen rijdt de trouwauto van het bruidspaar in spé de inrit naar de historische molenromp van de Keldonkse molen op. Een tikje nerveus betreden Carola en Ton even later de mooi aangeklede oude molenromp. Je trouwdag is al een heel bijzonder moment, maar het wordt extra speciaal als je daarvoor een unieke locatie uitkiest.

Trouwambtenaar Harrie Verwegen ging in zijn persoonlijke toespraak in op de keuze voor de trouwlocatie; “De naam van deze plaats is als je erover nadenkt wel heel symbolisch “De Hoop”. De hoop op een mooie lange verbintenis die tot ver in de toekomst mag blijven bestaan en net als deze molen langzaam doorgroeit naar zijn volle voltooiing en nog jaren fier, goede maar ook stormachtige dagen gaat doorstaan. Net zoals jullie van plan zijn met jullie huwelijk en waar je ook rotsvast van overtuigd bent dat het zal lukken”.

Carola beheert in haar vrije tijd het secretariaat van de Keldonkse molenstichting. In de meer dan 100-jarige geschiedenis van de Keldonkse molen is het de eerste keer dat een burgerlijk huwelijk binnen haar muren heeft plaatsgevonden.

Stichting korenmolen De Hoop Keldonk feliciteert Carola en Ton met hun huwelijk en wenst het bruidspaar veel geluk voor de toekomst.

Voor meer informatie over het herbouw- en restauratieproject van de Keldonkse molen kunt u de website van Stichting korenmolen De Hoop Keldonk raadplegen; www.keldonksemolen.nl.

logo twitter  

                                                                                                                                                   Volg de Keldonkse molen op Twitter                                                                                         
 

Filmpje over het huwelijk van Carola en Ton

Film op volledig scherm bekijken?

- Klik eerst op de Play-knop om film te starten.
- Dubbelklik in het beeldvenster.
of
- Klik met rechtermuisknop op de film.
- Kies In- en uitzoomen >
- Kies voor Volledig scherm.


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen