20-11 > Decemberzegels van Keldonkse molen zijn weer te koop

Ans van der Linden ontvangt 25.000ste exemplaar

Het hele jaar door zijn ze te koop; de postzegels van de Keldonkse molen. In verband met de komende feestdagen heeft Stichting korenmolen De Hoop Keldonk haar voorraad (december)zegels weer aangevuld. De bezorging van zegels die via de webwinkel www.keldonksewebshop.nl besteld kunnen worden is binnen de gemeente Veghel geheel gratis. 

De uitgifte van de Keldonkse postzegels is in 2009 gestart. Afgelopen zaterdag werd het 25.000ste exemplaar van deze zegel uitgereikt aan Vakgarage Van der Linden. 

121120 foto 25000 postzegel1

De 25.000ste postzegel van de Keldonkse molen is uitgereikt aan Ans van der Linden

Nieuwe serie ontworpen door Annemarie Schellen-van ‘t Veer

Ter gelegenheid van de uitreiking van het 25.000ste exemplaar heeft Annemarie Schellen-van ‘t Veer een geheel nieuwe afbeelding voor de Keldonkse postzegel ontworpen. Aan de hand van een oude prentbriefkaart heeft zij de Keldonkse molen getekend in een goudgeel korenveld met op de achtergrond het prachtig weelderige groen van natuurgebied De Roost.

De decemberzegels kosten € 4,75 per 10 stuks. Een velletje met 10 gewone postzegels met de frankeerwaarde "1" (briefpost binnen Nederland tot en met 20 gram) kost € 5,75.

Zegels ook verkrijgbaar bij Boek- en Kantoorboekhandel Schellen in Veghel

De postzegels zijn ook te verkrijgen bij Boek- en Kantoorboekhandel Schellen aan de Molenwieken 3 in Veghel. Hier vindt u tevens een uitgebreide collectie Kerst- en Nieuwjaarskaarten.

Voor meer informatie over het herbouw- en restauratieproject van de Keldonkse molen kunt u de website van Stichting korenmolen De Hoop Keldonk raadplegen: www.keldonksemolen.nl

Leuke attentie bij uw bestelling;

sleutelhanger3

 

 

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen