03-12> De Sint en zijn zwarte Pieten in 't Span en op school

Dinsdagmiddag 3 december 2013 rond de klok van 13.30 uur, kwam Sinterklaas en zijn zwarte Pieten op school aan. De kinderen vinden het ieder jaar weer spannend. Nadat hij op de speelplaats verwelkomt was, ging hij door naar 't Span om daar de kleinste kindertjes te gaan bezoeken. Het was een gezellige drukte met vele ouders, oma's, oppassers en natuurlijk vele kinderen en baby's. Er waren ook dit jaar weer kinderen die wel bij Sinterklaas en zwarte Piet wilde zitten. En die een handje of een tekening wilde geven. Er werden mooie liedjes  gezongen. Daarna kregen al de kinderen nog een leuk cadeautje.

Om 14.15 uur ging Sinterklaas naar de Antoniusschool, waar groep 1 t/m 5 al vol verwachting zaten te wachten. De kinderen hadden een ABC ingestudeerd en er werd gedanst en gezongen. Ook mochten hier nog verschillende kinderen naar voren komen om te zingen of iets te vertellen. En ook om een tekening of een handje te geven. Op het laatst ging Sinterklaas en zijn zwarte Pieten nog even naar groep 6, 7 en 8 om daar een bliksembezoek te brengen. Alle kinderen kregen een cadeautje. Het was een hele leuke, gezellig, mooie middag geweest.

Bedankt!

Stichting Keldonks Belang


Kinderen die in Keldonk wonen, maar hier niet op school zitten, kunnen een cadeautje ophalen van woensdag 4 tot en met zaterdag 7 december bij Ans v.d Linden, kampweg 12.





Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen