23-11 > Sint en Piet komen naar Keldonk

De pepernoten liggen al weer in de winkels, nog een paar dagen en dan komt Sinterklaas met zijn pieten weer in Nederland aan. Ter voorbereiding heeft SKB al contact gehad met Sinterklaas. Wij hebben met hem afgesproken dat de Sint en zijn Pieten op zondag 23 november naar Keldonk komen voor de intocht. Deze begint weer om 11.00 uur bij het sportpark en zal door de straten van Keldonk gaan, om daarna te eindigen in café/zaal De Oude School. Hier is gelegenheid om de Sint een hand te geven, een liedje voor hem te zingen of je verlanglijstje in te leveren. Natuurlijk krijg je ook nog wat lekkers mee naar huis. De route zal zijn, Kampweg, Meester v.d. Lindenstraat, Kuilven, Groenweide, Klaverweide, d’n Dries, Bleekweide, Kuilven, Pastoor Bogaertsstraat, Morgenstraat.

Op donderdagmiddag 4 december bezoekt Sinterklaas  de Antoniusschool, maar hierbij wil hij de allerkleinste niet vergeten. Alle niet schoolgaande kinderen en kinderen van de peuterspeelzaal  zijn dan ook samen met papa, mama, opa, oma of oppas om 13.30 uur van harte welkom in ’t Span. Ook hier is dan de gelegenheid om de Sint een handje te geven of een liedje te zingen, maar ook om de kunstjes van de Pieten te zien of om er zelf een te doen. Natuurlijk komt de Sint niet met lege handen.

Dus voor alle papa’s en mama’s schrijf deze data alvast op de kalender, want de Sint hoopt veel kinderen te zien tijdens deze dagen.

Stichting Keldonks Belang

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen