Ophaaldata oud papier met nieuwe locatie container

logo paplippels2014 langw

Elke 2e zaterdag van de maand wordt vanaf 09:00 uur het oud papier opgehaald door Carnavalsvereniging De Paplippels. In de maanden januari en februari wordt het papier opgehaald door Bende Bè de Band.

Zorg dat op die zaterdagen vanaf 9:00 uur het oud papier gebundeld en hanteerbaar buiten
staat. 

Met ingang van zaterdag 12 september 2020 zal de container waar oud papier gebracht kan worden op een andere locatie komen te staan. Waar deze voorheen aan de Kampweg stond zal hij nu op de parkeerplaats bij eetcafé de Sluis aan de Bosscheweg 5 staan. Hij zal hier staan op de dagen en tijden dat er door c.s. de Paplippels ook oud papier huis aan huis opgehaald wordt in Keldonk. Dit is altijd op de tweede zaterdag van de maand tussen 9.00 uur tot 13.00 uur.


Wat mag er wel en niet bij het oud papier?

  • Lever alleen schoon oud papier en karton gescheiden in, dus geen vieze taart- en pizzadozen of koffiefilters, geen luiers en geen drankenkartons. Verwijder kunststof folies en omslagen. Nietjes, paperclips en vensters kunnen geen kwaad. Heel veel papieren en kartonnen verpakkingen kunnen bij het oud papier. Gebruik een grotere doos, bijvoorbeeld van cornflakes, om kleine verpakkingen in te verzamelen.
  • De plastic wikkel die om veel drukwerk zit, mag niet in de papierbak.
  • Geen drinkpakken, deze zijn geplastificeerd en kunnen gratis ingeleverd worden bij de milieustraat.
  • Geplastificeerd papier is bedekt met een plastic folie. U kunt dit zelf vaststellen door het papier te scheuren. Als dit niet lukt, is het papier geplastificeerd.

wel nietoudpapier

Download de Scheidingswijzer oudpapier of kijk voor meer informatie op www.prn.nl.