Weer terug op de aarde na hemels avontuur

We hebben er een hemels gevoel  aan overhouden, aan onze voorstelling “Hemel op stelten” wat we in het weekend van 28, 29 en 30 maart op de planken brachten. Met elke avond een volle zaal, kunnen we terugkijken op een geslaagde uitvoering met hemelse taferelen.

img 1420

Wij willen u als bezoeker aan onze voorstelling hartelijk bedanken voor uw gulle lach en positieve reacties. Wij hebben er van genoten.

Inmiddels zijn we al weer druk bezig met de voorbereidingen van onze volgende voorstelling.  De nieuwe voorstelling zal nog dit jaar plaatsvinden en wel in het weekend van: 14, 15 en 16 november 2014.

Hierdoor beginnen de repetities alweer op 25 augustus. Mocht u nou denken, dat is een mooi kort tijdsbestek om ook tijd te stoppen in toneel, trek dan aan de bel, want wij zijn dringend op zoek naar nieuwe leden.

Doordat een paar leden dit jaar nog stoppen is het zoals het er nu naar uitziet, zonder nieuwe aanwas in 2015 niet meer mogelijk onze vereniging in stand te houden.  En dat zou toch wel heel jammer zijn.

Dus ben jij een man-vrouw van  16 jaar of ouder,  een teamspeler die wel eens in de huid van iemand anders wil kruipen, graag lacht en anderen laat lachen, niet bang bent voor een beetje tekst, dan ben jij degene die we zoeken.

Meld je aan bij Hans Rijkers 0413 – 206180 of plankwerk@ziezo.biz of bij een van onze andere spelers die je kent.

img 1496

Foto\'s Toon Vissers - kijk voor meer foto\'s op onze facebookpagina van Plankwerk

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen