Keldonkse dorpzeskamp stopt definitief

Ondanks aanpassing ook dit jaar te weinig aanmeldingen.


Het is de organisatie niet gelukt de Keldonkse dorpszeskamp nieuw leven in te blazen. Vorig jaar moest Stichting AttrActief Keldonk de negende editie afblazen vanwege te weinig aanmeldingen. Ook dit jaar stokte het aantal inschrijvingen, de teller bleef steken op vijf teams. “Simpelweg te weinig om er een gezellige sportieve wedstrijd van te maken”; zo laat Gino Verbakel weten.

   

Na het teleurstellende aantal opgaven in 2013 hielden de organisatoren het programma nog eens kritisch tegen het licht. Dit met als uitkomst dat de playbackwedstrijd als afsluitende proef kwam te vervallen. In de plaats daarvan werd de deelnemers gevraagd een leuk hilarisch filmpje te maken. “We weten dat hiervoor al leuke ideeën bestonden, mogelijk kunnen we hier later nog iets mee”, aldus een teleurgestelde Gino Verbakel.

De Keldonkse dorpszeskamp zou dit jaar gehouden worden op zaterdag 13 september.

Voor Stichting AttrActief Keldonk staat vast dat hiermee het doek is gevallen voor de Keldonkse dorpszeskamp in haar huidige vorm. Wel bezint zij zich nog op de mogelijkheid om later in het jaar een geheel nieuw evenement te organiseren.

 zeskamp2010 img 2661 1

Spelplezier tijdens de Keldonkse dorpszeskamp bij een van de eerdere edities. (foto; Toon Vissers)

Stichting AttrActief Keldonk dankt eenieder die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan het plezier dat de Keldonkse dorpszeskamp in de afgelopen jaren aan velen heeft gebracht. Het is jammer dat het ondanks de voorbereidingen om er ook dit jaar weer een leuk evenement van te maken dit nu stopt.

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen