03-07-11 Hanneke en Dorus op de jaarmarkt

kaartje hanneke en dorus 1a

Hanneke en Dorus promoten de goederen en dienstenveiling op Keldonkse jaarmarkt

Stichting korenmolen De Hoop Keldonk en Commissie Keldonk 100 samen in aktie.

Wie op 3 juli de Keldonkse jaarmarkt bezoekt moet niet vreemd opkijken te worden aangesproken door twee personen die duidelijk nog uit de vroege vorige eeuw komen. Op deze manier vestigen Commissie Keldonk 100 en Stichting korenmolen De Hoop Keldonk aandacht op de goederen- en dienstenveiling die zij samen op zondag 16 oktober 2011 organiseren.

Op zondag 16 oktober 2011 organiseren Commissie Keldonk 100 en Stichting korenmolen De Hoop Keldonk gezamenlijk een goederen- & dienstenveiling. Met deze veiling hopen zij extra middelen te verwerven voor de restauratie van de Keldonkse molen en het eeuwfeest welk het dorp in 2012 viert. 

Bedrijven bieden massaal diensten aan.
De afgelopen maanden hebben vrijwilligers diverse bedrijven bezocht met als resultaat dat de veiling straks al zeker meer dan 100 kavels telt. “Soms ludiek, soms zeer kostbaar, maar bovenal stuk voor stuk hele leuke diensten en mooie aanbiedingen”, zo licht organisator Ben Beks alvast een klein tipje van de sluier op van hetgeen mensen tijdens de veiling kunnen verwachten. “We wachten nog even met het bekendmaken van de volledige lijst totdat ook particulieren de gelegenheid hebben gehad een goed of dienst aan te bieden. Na de zomervakantie zullen alle kavels op onze website worden gezet.”, aldus Ben Beks.

Hanneke en Dorus op Keldonkse jaarmarkt.
Op de Keldonkse jaarmarkt gaan beide organisaties op zoek naar mensen die een goed of dienst willen aanbieden voor het goede doel. Hiervoor krijgen zij hulp van Hanneke en Dorus die beiden vastbesloten zijn de veiling tot een grandioos succes te maken. Hanneke is maar wat trots dat “zelfs d’n burgemister al wa hi angeboie”. Voor hen die niet in de gelegenheid zijn de jaarmarkt te bezoeken of die het paar op de markt gemist hebben is er de mogelijkheid een aanbieding doorgeven via de website www.veilingkeldonk.nl

De Keldonkse jaarmarkt wordt dit jaar gehouden op zondag 3 juli en is geopend van 10 uur ’s morgens tot 16.00 uur in de middag.

Voor meer informatie over de goederen- en dienstenveiling raadpleeg de website www.veilingkeldonk.nl Op de website staat ook een volledig overzicht van de bedrijven die reeds hun medewerking aan de veiling hebben toegezegd.

 

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen