Plankwerk zet de hemel op stelten

Toneelvereniging Plankwerk brengt “Hemel op Stelten” op de planken. Een komisch toneelspel geschreven door de bekende schrijver Carl Slotboom.

Het hemels spektakel zal worden uitgevoerd in sport- en ontmoetingscentrum ’T Span in Keldonk om 20.00 uur op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 maart. De zaal is open vanaf 19.15 uur.

plankwerk foto

Hemel op stelten is een komische toneelspel wat zich afspeelt in “de hemel”. Het geeft op komische wijze weer, wat er gebeurt vanaf het moment dat je, je boven meld bij de hemelpoort. Het is een zeer verassend stuk met bijzonder verassend einde. Ook het decor en kleding zal menigeen aanspreken. Kortom een toneelspel wat meer dan de moeite waard is op de bezoeken.

De toegangsbewijzen voor volwassen zijn te verkrijgen of te reserveren voor € 7,50 p.p. bij Hans Rijkers d.m.v. E-mail: Plankwerk@ziezo.biz of 0413 - 206180 Ook bij het Uitpunt in Veghel of het Span zijn de kaartjes verkrijgbaar. Mocht u nog geen kaartje hebben bij aanvang van de voorstellingen, ze zijn ook gewoon verkrijgbaar aan de kassa bij aanvang van de voorstelling.

Door omstandigheden is het op het moment lastig om bij Antoinet Donkers kaarten te reserveren en zouden wij het op prijs stellen als u dit bij Hans Rijkers doet.

Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 3,-

albert

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen