06-05 > Jongeren activiteit groot succes!

Op vrijdag 4 mei 2012  was er een jongerenactiviteit voor de jeugd vanaf de middelbare school  t/m 15 jaar. Het was geheim wat ze precies gingen doen, maar daar zouden ze die dag nog wel achterkomen.
De meiden hadden een beauty en styling avond en de jongens een actieve, sportieve avond.


De meiden
Er is een leuke jongerenactiviteit georganiseerd voor de meiden. De meiden moesten verzamelen bij ’t Span en fietsten vanaf daar aan naar kapsalon Spiegelbeeld aan de Antoniusstraat. Daar ging het allemaal gebeuren.

Bij binnenkomst stond er al een team klaar om iedereen te helpen en om dingen uit te leggen.
Je kon er je nagels laten doen, jezelf laten opmaken en zelf iemand anders opmaken, je kon je haren laten doen of je deed het bij iemand anders.
Het was gezellig, leerzaam en natuurlijk ook erg leuk ! 

groepsfoto meiden

Het was goed geregeld en iedereen had het naar haar zin. Een gezellige meidenavond was het zeker wel! Na afloop kreeg iedereen een attentie mee naar huis. En de meiden deze avond mogelijk gemaakt hadden (Nikki, Ilona, Ingrid, Lisan, Lizzy en Sanne) kregen allemaal een flesje wijn van SKB.

Het was een geslaagde avond geworden!


De jongens
Voor de jongens hadden ze een leuke sportieve uitdaging georganiseerd in ’t Span. De
sportieve uitdaging was Wado Ryu Karate en Qi Gong (dat is levensenergie laten stromen) en die werd verzorgd door Peter en Marjo van Zutphen. 

Het begon met groeten en 2 minuten mediteren. Daarna wat basisoefeningen en even touwtjespringen, dat was de warming up.
Toen Marjo de trapkussens pakte kwamen er al een hoop blije gezichten. Ze leerden stoten en trappen.

In de pauze konden de jongens wat drinken en genieten van een mars. Na de pauze moesten ze alweer aan de bak om nog wat combinaties van trappen en stoten te doen. Aan het einde gingen de jongens bij elkaar de drukpunten zoeken om jezelf te bevrijden bij een wurging.

groesfoto jongens

En zo was het al snel half 9 en werden Peter en Marjo bedankt door de jongens en kregen ze van SKB nog een flesje wijn.

Dus ook bij de jongens een geslaagde avond!



Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen