08-12-11 Leuk zo'n kortingsactie, maar waar haal ik zo snel oude guldens vandaan?

Ria Kuijpers helpt graag mensen die een dagje met een flinke
korting naar ‘t Sportiom in Den Bosch willen.

Bij de diverse dagattracties van Libéma (o.a. Sportiom en safaripark De Beekse Bergen) kan komend weekend met oude guldens betaald worden. Een leuke kortingsactie die voor een gezin al snel EUR 30 voordeel oplevert. Maar hoe kom je zo snel aan voldoende oude guldens, kwartjes of dubbeltjes? Ria Kuijpers weet raad. Zij zamelt al jaren oude munten en bankbiljetten in voor het restauratiefonds van de Keldonkse molen. Mensen die komend weekend met hun gezin of in verenigingsverband met een flinke korting een gezellig dagje op safari willen of heerlijk schaatsen en zwemmen in ´t Sportiom in Den Bosch kunnen contact met haar opnemen.

 guldenactie

 "Zwemmen met oud geld"

Komend weekend (10 en 11 december) betaalt u voor de entree van Safaripark Beekse Bergen geen EUR 13,95 maar 13 gulden en 95 oude Nederlandse centen. Als u tenminste voldoende van deze oude Nederlandse munten op zak heeft. Iedere gulden is namelijk bij de entree van de Beekse Bergen een euro waard. 

Naast Safaripark Beekse Bergen accepteren ook dierentuin Dierenrijk bij Eindhoven, Expeditie Ecodrome Zwolle, Het Nederlands Stripmuseum Groningen en zwem- en schaatssensatie Sportiom ‘s-Hertogenbosch de gulden weer. Er zijn wel spelregels. Er wordt namelijk geen wisselgeld uitgekeerd en alleen bij de entree van de parken kan men de rekening met guldens voldoen. Zowel munten als briefgeld worden geaccepteerd.

Ria Kuijpers wil graag iedereen; gezinnen, verenigingen of wie ook, aan deze oude
munten helpen. Nog bijna wekelijks ontvangt zij oude Nederlandse guldens, kwartjes, dubbeltjes en stuivers. “In de regio is bekend dat ik munten, oude bankbiljetten, zegeltjes etc. spaar voor het restauratiefonds van de Keldonkse molen. Mensen die graag van de kortingsactie van Libéma gebruik maken kunnen contact met mij opnemen. Ik heb voldoende oude Nederlandse munten op voorraad”. Het adres van Ria Kuijpers is Kuilven 30, 5469 GB Keldonk (0413) 21 13 47.

Voor meer informatie over het herbouw- en restauratieproject van de Keldonkse molen kunt u de website van Stichting korenmolen De Hoop Keldonk raadplegen; www.keldonksemolen.nl.

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen