Keldonkse dorpzeskamp gaat dit jaar niet door.

Te weinig aanmeldingen voor negende editie.

 

De negende editie van de jaarlijkse dorpszeskamp in Keldonk gaat niet door. De reden daarvoor is eenvoudig. Er hebben zich gewoon onvoldoende teams aangemeld om er een leuke dag met de nodige dosis sportieve rivaliteit van te maken. Heel jammer, zo vindt de organisatie.

Sinds 2005 word in Keldonk jaarlijks een dorpszeskamp met afsluitende playbackwedstrijd georganiseerd. Het zijn niet alleen de vaak ludiek opgezette spelen die de Keldonkse zeskamp bijzonder maken. Ook de locatie -op  ’t Plein midden in het dorpshart- zorgt jaarlijks voor haar eigen unieke sfeer. De afsluitende proef van de zeskamp bestaat traditioneel uit een playbackoptreden met het gehele team ’s avond in café-zaal De Oude School.

Bijzonder jammer.

Stichting AttrActief Keldonk vindt het bijzonder jammer dat de zeskamp dit jaar geen doorgang kan vinden, maar heeft er alle vertrouwen in dat er in 2014 gewoon weer een Keldonkse dorpszeskamp gehouden wordt.

Wat de precieze reden is van het gebrek aan teams is nu nog te vroeg om te zeggen. “Dat gaan we eens rustig bekijken” aldus voorzitter Walther van der Walle. “Hoewel we de inschrijving ruim van te voren openstellen merk je toch dat de vakantieperiode zo haar invloed heeft. Daarnaast weten wij ook dat de afsluitende playbackwedstrijd voor een aantal potentiële teams een extra hobbel is om deel te nemen”, zo verwoordt Van der Walle de eerste punten van de komende evaluatie.

Op de site van de Keldonkse dorpszeskamp staat inmiddels de nieuwe datum voor de editie van 2014; 13 september 2014. Op welke wijze de dorpszeskamp in Keldonk een vervolg krijgt wordt later bekend.

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen