10-02 > De Babbelmorgen + lied van t Achtereind


> Klik hier voor de foto's van de Babbelmorgen


De zondag begon met een carnavalsdienst, waarin Bel Canto en Bende Be de Bend weer zorgden voor de muzikale klanken. Aansluitend gingen alle kerkgangers naar De Oude School, waar een warm kopje koffie of thee klaar stond.

De Babbelmorgen startte met de mooie dansen van Dance2Enjoy 1 en 2. Verder was er Rinus de Wielrenner die een mooie buut had. Alweer voor de 15e keer was Rinus van de partij tijdens de Babbelmorgen in Paplippelland!


De jonge buurt 't Achtereind zong een gezellig lied voor Prins Antwan en Prinses Marieke. Ze hadden het toch maar mooi voor elkaar, binnen 4 weken iets leuks verzinnen voor de optocht -waarmee ze wel de eerste prijs gewonnen hebben- en een lied in elkaar zetten en opnemen, met dank aan Hans van Erp.

 

Film lied 't Achtereind

Film op volledig scherm bekijken?

- Klik eerst op de Play-knop om film te starten.
- Dubbelklik in het beeldvenster.
of
- Klik met rechtermuisknop op de film.
- Kies In- en uitzoomen >
- Kies voor Volledig scherm.

 


Toen was er het debuut van 'de ZZPleejers, Wilma en Ciska'. De dames van het toilet die bij menig evenement hier in Keldonk de wc's bijhielden en zo van vele Keldonkenaren wat te vertellen hadden. Complimenten aan Carin Claassens en Joke van Asseldonk! Mooi gedaan en een waardige opvolging van de Babbelboxen.


De Verdienstelijke Paplippel 2013 was voor Wouter van Boggelen. > Lees verder...


De uitslag van de loterij is te zien op de website van CV De Paplippels.


Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen