08-11-11 Keldonk 100 krijgt mooi bedrag van Rabobank

logo keldonk 100 klOp maandagavond 8 november waren wij met een delegatie van de Commissie Keldonk 100 aanwezig bij de ledenontmoetingsavond van de Rabobank Veghel/Uden.
Op deze avond werden we op de hoogte gebracht van de diverse bancaire en financiële ontwikkelingen binnen de bank en werden we getrakteerd op optredens van een drietal jonge, getalenteerde artiesten uit onze eigen regio, waaronder de Keldonkse fluitiste Imke van Lankveld.

Op het einde van de avond werd de uitslag bekend gemaakt van de stemming van het Coöperatiefonds van de Rabobank 2011, waarbij de bank een bedrag van  € 10.600 beschikbaar gesteld had voor projecten die eerder door de ledenraad van de Rabobank genomineerd waren in Keldonk, Erp en Boerdonk.
Door de leden van de Rabobank zijn in onze regio één op de drie van alle stemmen uitgebracht op Keldonk. Aan ons is een bedrag toegekend van € 3.472,- . Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee.

Met dit geld kunnen we weer wat extra kleur geven aan de feestweek. Wij kunnen dit geld goed gebruiken en zullen het dan een ook een goede bestemming geven tijdens onze feestweek in juni 2012 ter gelegenheid van 100 jaar bestaan van de Parochie Keldonk zodat alle inwoners van Keldonk er plezier van hebben.

Hierbij bedanken wij dan ook iedereen die op ons gestemd heeft.
Waar een klein dorp al niet groot in kan zijn.

Commissie Keldonk 100
Onderdeel van Stichting Keldonks Belang

logo rabobanklogologo skb14b





Klik hier om het filmpje te bekijken dat de Rabobank over Keldonk 100 gemaakt heeft.


   

Film over de uitreiking Coöperatiefonds

Film op volledig scherm bekijken?

- Klik eerst op de Play-knop om film te starten.
- Dubbelklik in het beeldvenster.
of
- Klik met rechtermuisknop op de film.
- Kies In- en uitzoomen >
- Kies voor Volledig scherm.

Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen