19-10 > Mud Race bij Vair

19 oktober Mudrace,
kom kijken of meedoen als je durft !

Het begon allemaal met een geintje. Om eens anders te doen als een Ice Bucket Challenge, met modder. Kijk hier de film wat volgde ...
Het inzamelen voor onderzoek en behandeling van ALS moet doorgaan ! Tijdens de Mud-Afterparty doen we dat, op een ludieke wijze maar met hele lieve mensen in onze gedachten. Voor ome Harrie en tante Corry komt dit helaas te laat, laten we anderen deze afschuwelijke ziekte besparen.
We hopen dus op een grote opkomst van mensen die komen kijken en genieten van 'veul' modder, buffels en vairkens. Na de race staat de kachel en de BBQ aan, en is er vanalles aan Stoere en Vaire producten te eten. Met een drankje natuurlijk !!

vair varken mudrace

De Race
Op zondag 19 oktober 2014 organiseren De Stoerderij en Vair een Mud Race. Een evenement voor stoere mannen en vrouwen (en kinderen) met rennen, fietsen en heel veel modder!

Er wordt om 12:00 uur gestart bij De Stoerderij in Breugel, de finish is zo’n 17 km verderop bij Vair in Keldonk.
Daarnaast is er een speciaal kinderparcours, waar ook de kleine ‘stoere vairekes’ hun energie kwijt kunnen. Kinderen vanaf 7 jaar (t/m 15 jaar) mogen meedoen, mits ze hun zwemdiploma hebben en alleen onder toezicht van ouders. 

Na afloop van de Race zijn alle deelnemers en toeschouwers van harte welkom bij Vair voor een gezellige Mud-Afterparty met drankjes en lekker eten: met o.a. Broodje Vairburger, Stoer IJs, Stoere warme buffel-chocolademelk etc.. Om even aan te sterken na alle inspanning, en te genieten van alle lekkere producten die de boeren van de Stoerderij en Vair u bieden.

Kosten
Iedereen mag deelnemen, voor de ‘wedstrijd’ maar ook gewoon voor de lol. Deelname aan de Mud Race kost € 10,- per persoon. Dit is inclusief een 500 ml beker Stoer IJs t.w.v. € 5,- en gratis code voor de APPelgooier van Vair. Parkeren is gratis en ook voor de toeschouwers is de toegang gratis.

Aanmelden
Klik hier voor meer informatie of om aan te melden op de website van De Stoerderij.


 

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen