16-08> Geweldige kindervakantieweek van S.K.B.

Na wat weken van voorbereidingen begon op maandag 6 augustus de kindervakantieweek 2012 met als eerste het jaarlijkse uitje met 2 volle bussen naar Bobbejaanland in België. Het was een hele leuke dag met over het algemeen mooi weer op het laatste uurtje na. Verschillende kinderen vonden het toch een vermoeiende dag en konden de ogen in de bus niet meer open houden.
Op dinsdag zijn we met een 80 kinderen naar Tiswa in Erp geweest, weer een dag heerlijk spelen, ravotten en beestjes knuffelen. Op woensdagmiddag de poppendokter en de bingo waar weer vele kinderen op af kwamen. Donderdagmiddag kwam het openluchttheater aan de beurt met dit jaar een voorstelling van de Mariahoutse toneelvereniging zelf met het stuk over Doornroosje. De vrijdagavond waar weer vele kinderen optraden bij de playbackshow met als afsluiting de lampionnenoptocht.

Zoals je kunt lezen hebben we met z`n allen een hele leuke week achter de rug, en willen daarom ook iedereen bedanken die daar aan heeft meegewerkt. Stichting Keldonks Belang


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen