21-02 > Hans Rijkers ontvangt gouden ZLTO speld

Dinsdag 19 december was de algemene jaarvergadering van de ZLTO Veghel. Tijdens deze avond hebben we afscheid genomen van onze secretaris/penningmeester/webmaster/redactielid Hans Rijkers. Na bijna 20 jaar bestuurlijk actief te zijn geweest voor de ZLTO, eerst in Keldonk en daarna in Veghel heeft Hans zich niet meer herkiesbaar gesteld.
2013 zlto hans rijkers gouden speld  large

We zijn Hans heel veel dank verschuldigd voor de vele uren die hij bezig is geweest voor de ZLTO. Hij kreeg van de afdeling een passend kado overhandigd: een overlevingspakket voor de tijd die hij nu over heeft zonder ZLTO.

Uit handen van Peter Brouwers ontving Hans de gouden ZLTO speld als waardering voor al het werk dat hij voor de ZLTO verzet heeft. In de pauze volgde een spontane receptie, waarbij iedereen Hans kwam feliciteren met zijn gouden speld.

Ook waren er bestuursleden van de ZLTO Boekel en Uden aanwezig. Hans fungeerde ook als secretaris voor het samenwerkingsverband van de ZLTO's Boekel, Landerd, Uden en Veghel.

Wilco Verbruggen wordt de nieuwe secretaris/penningmeester van de ZLTO afdeling Veghel.

Na de pauze was het woord aan Elies Lemkens, algemeen directeur van de ZLTO. Zij gaf een duidelijke uitleg over de koers die de ZLTO de komende tijd gaat varen. Zij had er alle vertrouwen in, want ze roemde de agrarische sector over haar innovatie. Ook was ze blij dat Noordoost Brabant heeft gekozen voor food en agri. Hier liggen voor onze sector zeker kansen.

Ze noemde de agrarische sector een 'groeidiamant'.

Nogmaals de hartelijke felicitaties aan Hans!!

Berichten

Hans proficiat

Geplaatst door W. van Boggelen op 23 Februari 2013 om 19:07

Hans van harte gefeliciteerd met de gouden speld. Vele uren ZLTO, vele uren vrijwilligerswerk, zeer verdient. Mocht je na enkele dagen, weken (of langer) je gaan vervelen en je dreigt in het "zwarte gat van "geen vrijwilligers" werk" te raken, dan heeft Keldonk nog wel wat voor je. Aan vrijwilligers nooit geen gebrek. Maar geniet eerst even van "wat minder", dan komt er vanzelf wel weer wat op je pad. Gr. Wouter

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen