18-05 > Wereldprimeur varkens voeren

Wereldwijde primeur tijdens de 'Vair fair' in Keldonk

Varkens voeren met uw mobieltje
Op zondag 18 mei 2014 presenteren varkenshouders Michiel en Marijke Nooijen tijdens de ‘Vair Fair’ in Keldonk een nieuwe App: de APPelgooier. Met deze App kunt u vanaf uw mobieltje de varkens van Michiel en Marijke een lekker appeltje voeren. De appels worden afgeschoten met een speciaal hiervoor ontwikkelde appelschieter, die u op afstand via uw mobieltje kunt bedienen. Op uw mobieltje ziet u het resultaat: de varkens rennen naar de plaats waar de appel landt. Een bijzondere beleving!

2012   logovair Zoals eerder gemeld wordt de ‘Vair Fair’ gehouden op het bijzondere varkensbedrijf van Michiel en Marijke Nooijen. Tussen 10:00 en 17:00 uur laten zij u zien, ruiken, horen, voelen en proeven wat het betekent om varkens te verwennen. Vair varkens hebben een varkenstoilet en een vrije uitloop naar buiten. Ze beschikken altijd over strooisel en ruwvoer. Vair varkens zijn van een bijzonder ras, ze eten speciaal voer en leveren vlees dat beter smaakt. En dat kunt u tijdens de ‘Vair Fair’ natuurlijk proeven!

Unieke biggenrace met ‘De vier Toppers’
Naast de presentatie van de appelschieter is er een heuse biggenrace. De biggen die de racebaan in gaan zijn de vier goed getrainde toppers Geer, Goor, Jeroen en René. Ieder uur lopen zij een race. Wie een gokje waagt maakt kans op prachtige prijzen. De volledige opbrengst van de biggenrace gaat naar KWF-kankerbestrijding. En er is nog veel meer te beleven.
Zo kunt u varkens kijken, hooibaal werpen en snuitje schieten. Ook is er een luchtkussen en een proeverij. Dit alles maakt de ‘Vair Fair’ tot een veelzijdig en gezellig uitje voor het hele gezin. Ook kunt u natuurlijk een tas met ‘lekkers van Vair’ kopen om thuis nog eens na te genieten. De toegang is gratis.





Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen