12-11-11 Handig: Decemberzegels bij u thuisbezorgd.

Speciale postzegel Keldonkse molen nu te bestellen.

Het is al weer november. Over krap twee maanden spat het vuurwerk sierlijk in de lucht uiteen om het nieuwe jaar aan te kondigen. Wilt u tijdig uw postzegels voor uw Kerst- en Nieuwjaarspost in huis hebben dan kunt u deze vanaf nu bestellen. U hoeft daarvoor niet in de rij te gaan staan bij het postkantoor. De vrijwilligers van Stichting korenmolen De Hoop Keldonk bezorgen de zegels namelijk graag bij u thuis.

fotopostzegels

Je bent onlangs nog bij ze op bezoek geweest om hen feliciteren met hun nieuwe woning, maar wat is nu het precieze adres en de juiste  postcode? Het schrijven van de decemberpost blijkt elk jaar weer een hele klus.  Toch hoort het erbij; familie, vrienden en bekenden het beste wensen voor het nieuwe jaar. Het geeft een fijn gevoel als de Kerst- en  nieuwjaars-post weer gereed is voor verzending. Stichting korenmolen De Hoop Keldonk Keldonk wil u graag helpen uw decemberpost tijdig op de bus te doen.

< Postzegels met daarop een pentekening van de Keldonkse molen.

De speciale decemberzegels met daarop een pentekening van de Keldonkse molen zijn vanaf nu te koop via de webshop die te benaderen is via www.keldonksemolen.nl. Zo heeft u uw decemberzegels dit jaar in ieder geval gemakkelijk en tijdig in huis.

Ook speciale zegels met waardeaanduiding “1”.

Naast de zogenaamde decemberzegels zijn er ook gewone postzegels met de waardeaanduiding “1” te koop. Ook deze zegels zijn voorzien van een beeltenis van de Keldonkse molen. Een setje van 20 decemberzegels is te koop voor € 8,50, extra zegels kosten € 4,25 per 10 stuks. Tien zegels met de waardeaanduiding “1” kosten € 5,25. De decemberzegels kunnen tot begin januari 2012 worden geplakt op alle Kerst- en Nieuwjaarskaarten tot en met 50 gram met een bestemming binnen Nederland. De extra opbrengst van € 0,65 per velletje komt ten goede aan het herbouw- en restauratiefonds van korenmolen De Hoop in Keldonk. Indien u uw zegels voor 22 november bestelt dan worden deze door de vrijwilligers van de molenstichting binnen de gemeente Veghel voor 1 december 2011 gratis bij u aan huis bezorgd.

Naast setjes gegomde postzegels zijn dit jaar ook zelfklevende postzegels op strip of rol verkrijgbaar.

Voor meer informatie over het herbouw- en restauratieproject van de Keldonkse molen kunt u de website van Stichting korenmolen De Hoop Keldonk raadplegen; www.keldonksemolen.nl. Via de webshop op deze site kunnen de postzegels besteld worden. De webshop is ook rechtstreeks te benaderen via www.keldonksewebshop.nl.