Vormsel 4 februari 2012 - DD 26-1

Zaterdag 4 februari om 19.00 uur deden wij het vormsel. Voor de vormselviering gingen we bij het finolaantje foto’s maken. Nadat de foto’s genomen waren gingen we met zijn allen naar de kerk. De vormelingen zijn Anouk, Britt, Claudia, Dhanu, Dinzy, Loran, Neeltje, Sam en Sanne.

We werden achter in de kerk opgewacht door Bisschop Hurkmans en broeder Hans van Bemmel. Bel Canto zong het introlied, toen de vormelingen rustig naar voren liepen. Tijdens de mis mochten wij stukjes lezen die wij zelf hadden geschreven over onze uitstapjes naar de kerk van Keldonk, naar het klooster van broeder Hans in Megen en naar de Sint Jan in ’s Hertogenbosch, wat wij allemaal heel leuk vonden.

Tijdens onze mis mochten wij ook zingen, waarvoor wij eerst in de kerk hebben moeten oefenen. Bisschop Hurkmans en Broeder Hans hebben ons gevormd en dat deden ze op een persoonlijke manier, waarbij ze vertelden dat we goed voor iedereen moesten zijn en dat we elke dag mogen bidden. Nadat we gevormd waren, moesten we onze naam in een groot boek schrijven. Toen de vormselmis was afgelopen kregen de vormelingen een beker met snoepjes en hun naam erop.

dauwdruppels 26 1 vormselgroep  small


Dankjewel voor iedereen die meegeholpen heeft aan deze mooie vormselviering.

De vormelingen.

v.l.n.r.
Loran van Zutphen
Claudia Hanegraaf
Dinzy van de Rakt
Neeltje Donkers
Anouk v/d Nieuwenhuijzen
Dhanu Pepers
Sam Koene
Sanne van de Ven
Britt van Sonsbeek


Wij willen bij dezen alle vormelingen van harte feliciteren met hun vormsel. Jullie hebben het allemaal geweldig gedaan. Ook willen wij iedereen die ons geholpen heeft bedanken voor de fijne samenwerking. Wij hopen dat jullie met plezier aan het vormsel terugdenken.

Groetjes, de vormselwerkgroep.

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen