Ok polyester den'k wint met glans Keldonkse Dorpszeskamp 2012

Floeper werpen en Grease Lightning tijdens zonnige en sportieve Dorpszeskamp in Keldonk.


“Werp een gootsteenontstopper zo vaak mogelijk vast (floep) op een bord”; het kenmerkt de Dorpszeskamp in Keldonk. Met vaak onverwachte attributen bouwt het organisatieteam jaarlijks een leuk en uitdagend spelparcours op ’t Plein in Keldonk. Het lukt stichting AttrActief Keldonk elk jaar weer om voor alle deelnemers goed bespeelbare spellen te bedenken. Jong, oud, sportief of een beginnend buikje, de deelnemers genoten zaterdag in volle teugen van een zonnige achtste editie van de Keldonkse Dorpszeskamp. ’t Achtereind verdedigde haar titel, maar moest de eer dit jaar aan het team  van “Òk  polyester den’k” laten. 

zeskamp2012 img 6477 

“Het gaat bij onze Dorpszeskamp eigenlijk maar om drie dingen; plezier, plezier en natuurlijk niet te vergeten spelplezier”, grapt wedstrijdleider Clemens van Uden. Hij geeft daarmee aan dat het de organisatie er vooral naar streeft jaarlijks een vermakelijke zeskamp te organiseren waaraan ook de ongeoefende sporter veel lol kan beleven. Daarbij is het wel de kunst de spellen zo uitdagend mogelijk te maken. Zo is er bijvoorbeeld het spel “Letterzetter” waarbij de fanatieke teams zich kunnen uitleven in hun poging dit jaar de titel in de wacht te slepen, maar hetzelfde spel vaak ook hilarische taferelen oplevert bij de meer recreatief ingestelde deelnemers.

“Òk  polyester den’k” maakt drieklapper!
Het team van “Òk  polyester den’k” was heer en meester tijdens deze editie van de Zeskamp. Na een enerverende dag en avond mogen zij zich Overall Zeskamp Kampioen 2012 noemen. Zij wisten zowel tijdens de zeskampspelen (middagprogramma), als met hun playbackact uit de musical Annie ‘s avonds in café-zaal De Oude School, de hoogste score te behalen. Hun prijzenkast werd goed aangevuld, zij ontvingen namelijk:

  • Rabobank award > Winnaar Zeskampspelen
  • Wisselbeker van Eetcafé De Sluis > Beste Playbackoptreden
  • Mari Koolen wisselbeker > Overall winnaar Dorpszeskamp


Stichting AttrActief Keldonk dankt alle sponsoren, deelnemers, juryleden en andere vrijwilligers die op welke manier dan ook hebben bijgedragen aan het welslagen van de Dorpszeskamp en Playbackwedstrijd 2012.


Foto's en film SkyLine
De Keldonkse Dorpszeskamp kende veel leuke, sportieve en hilarische momenten, met als uitsmijter het pikante optreden van De Dames van de Lindekamp.
Het complete fotoverslag van de Keldonkse Dorpszeskamp vindt u op www.dorpszeskampkeldonk.nl.
> Filmpje SkyLine jaarlijkse Zeskamp Keldonk op Youtube


Spellen zijn te huur
Mensen die na het zien van de foto´s een spel willen huren, dat kan! Neem voor huur van een of meerdere spellen contact op met Gino Verbakel, telefoon (0413) 31 00 52.


Tweede zaterdag van september
Wilt u volgend jaar ook (weer) deelnemen aan de Keldonkse Dorpszeskamp? De organisatie maakte bekend dat de Zeskamp voortaan elk jaar op de tweede zaterdag van september gehouden zal worden. Noteer dus voor volgend jaar 14 september 2013 alvast in uw agenda.


Uitzending Skyline TV
Maandagavond (10 september) vanaf 19.00 uur kunt u een sfeerverslag van de Keldonkse Dorpszeskamp zien op Skyline TV. De uitzending wordt daarna elk uur herhaald (24 uur lang).


Overall uitslag Zeskamp & Playback;
1. Òk  polyester den’k
2. ’t Haagje
3. ’t Achtereind team 1
4. De Van Loontjes
5. ’t Achtereind team 2
6. Dames team 2
7. Dames team 1
8. Dames van de Lindekamp
9. Zo! Keldonk
10. De Ukkie’s
11. De Grote Ukkie’s.

zeskamp2012 img 7260

 


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen