09-10 > De Twaalfde Man ziet het licht

Met gepaste trots en onder ruime belangstelling van vele geïnteresseerden werden zondag
5 oktober 2014 de plannen voor een nieuwe supporters- annex sponsorclub gepresenteerd. Onder de naam van De Twaalfde Man verenigen zich oud-leden, leden, bedrijven en overige instanties die de lokale voetbalclub een warm hart toedragen.

De opzet van de voorheen genaamde Club van 100 voldeed niet meer aan de eisen die in de moderne voetballerij van toepassing zijn. Daarom zijn Jasper van Boggelen en Geert Kuijpers -in overleg met het bestuur- tot een nieuw plan gekomen. Een plan, waarvan de grondgedachten hetzelfde zijn:
het voor RKVV Keldonk mogelijk maken dat nader te bepalen investeringen kunnen worden gedaan en activiteiten kunnen worden verricht, waarvan alle leden profijt hebben.

Echter, de vereniging wil met De Twaalfde Man, meer dan dat. De betrokkenheid, bekendheid en zichtbaarheid van deze unieke club binnen de vereniging moet worden vergroot! Een nieuwe naam, een nieuw logo alsook een ander beleid, kon niet uitblijven.

rkvv keldonk 12e man

Presentation Wall
Daarnaast zal het Club van 100-bord, waarop de namen van de leden gepresenteerd stonden en jarenlang een prominente plek in de kantine innam, vervangen worden door een Presentation Wall.

Hoe dit alles er uit gaat zien, blijft nog even binnenskamers. Maar dat je als lid van De Twaalfde Man gezien mag en gaat worden, staat vast!

Activiteiten en musthaves
En dat is nog niet alles, want voor de jaarlijkse contributie van 50 euro (voorheen 25 euro), worden diverse activiteiten georganiseerd en musthaves vervaardigd.

Zondag 26 oktober aftrapfeest met muziek en nieuwe consumptiebonnen
Zo zal er op zondag 26 oktober, rondom de wedstrijd Keldonk – Mariaheide, een officieel aftrapfeest georganiseerd worden. Middels dit schrijven, willen we alle leden, maar zeker ook alle personen die in het verleden lid zijn geweest van RKVV Keldonk, hierop attent maken.
Voor muziek en gezelligheid wordt gezorgd! Ook worden dan de eerste Twaalfde-Man-polo’s en nieuwe consumptiemunten gepresenteerd. Ontvang de eerste munten gratis door lid te worden! Tientallen leden zijn zondag 5 oktober al voorgegaan en het streven is om reeds op 26 oktober zoveel mogelijk leden binnen te hebben.

Wil je ook lid worden?
Lid worden kan heel eenvoudig. Maak je interesse kenbaar via Jasper van Boggelen of Geert Kuijpers. Het opgeven van je naam- en adresgegevens is afdoende, waarna betaling geschiedt via facturatie. Bij opgave krijg je een pakketje met aanvullende informatie toegezonden alsook een waardecheque à 10 euro voor Intersport.

Leden van de hiervoor genoemde Club van 100 zullen nog persoonlijk worden benaderd.

Commissie De Twaalfde Man
Jasper van Boggelen: 06-14582726 /  j.t.v.boggelen@student.tue.nl
Geert Kuijpers: 06-41068066 / gfa.kuijpers@gmail.com



Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen