14-11 > Buurtbusvereniging neemt afscheid van Jan van de Kam

Buurtbusvereniging Keldonk neemt afscheid van Jan van de Kam

Een keer per jaar is er een feestavondje voor alle vrijwilligers van Buurtbusvereniging Keldonk. Dit feestavondje is bedoeld om de onderlinge contacten wat op te poetsen maar vooral als dank voor de vele uren die de vrijwilligers stoppen in het buurtbuswerk. Al sinds 1979 is de buurtbus onderweg van maandag tot en met vrijdag en voorziet in een duidelijke behoefte aan openbaar vervoer.

Mede dankzij de vrijwilligers kan zo een buurtbusvereniging bestaan. Welnu; tijd voor een feestje en dat vond plaats op 14 november 2013 op De Hooizolder van zaal Kleijngeld te Zijtaart.
De ruim 15 buurtbusvrijwilligers waren met hun partner aanwezig om te genieten van lekker eten en drinken. Er was tijd en aandacht voor elkaar, voor jubilarissen, voor anekdotes maar ook voor afscheid.
Wie eenmaal besmet is door het buurtbusvirus komt er nooit meer vanaf. Nauwelijks komt het voor dat een lid eerder afscheid neemt van de buurtbusvereniging dan dat het volgens de statuten moet en dat is bij het bereiken van de 75-jarige leeftijd.

Zo is dit ook het geval bij Jan van de Kam uit Erp. Jan is ruim 19 jaar lid geweest en was al die tijd actief als chauffeur en sinds maart 1999 ook als bestuurslid. Het was heel plezierig samenwerken met Jan mede omdat hij zijn taken uitvoerde met uiterste precisie. Lovende woorden van de voorzitter, een aardige attentie, een mooie bos bloemen en een donderend applaus voor Jan van de Kam als waardering voor zijn jarenlange trouwe dienst.

Keldonk, november 2013
Buurtbusvereniging Keldonk
www.buurtbuskeldonk.nl

 


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen