Keldonkse genomineerd voor de Academy Award

academy awards2


 Ze kan het bijna niet geloven, en is helemaal overdonderd met haar nominatie voor de “Academy Award. Ze heeft dan misschien de ongelofelijke onderscheiding nog wel niet gewonnen, maar de nominatie alleen al heeft haar enorm verrast.

Ze heeft deze nominatie te danken aan haar bijzondere rol  in de toneeluitvoering “De Geflipte Flierefluiter” waarin ze zich perfect inleeft in de rol van bekende filmsterren, die het witte doek heeft gekend.   

Ik hoor u al denken, wie is dat dan? En een filmster in Keldonk? Nog nooit van gehoord. Graag houden wij de naam nog even voor ons.

Wel willen wij u graag uitnodigen voor de Toneelvoorstelling “De Geflipte Flierefluiter” welke we ten tonele brengen op 22,23, en 24 maart  in Sport en Ontmoetingscentrum ’t Span in Keldonk.

Hier zullen we haar presenteren en kunt u met eigen ogen aanschouwen waarom ze deze nominatie verdiend heeft.

Toegangsbewijzen á € 7.50 p.p. of € 3,- voor kinderen tot en met 12 jaar kunt u reserveren bij Antoinet Donkers 212134 of via plankwerk@ziezo.biz . “De Geflipte Flierefluiter” is een klucht welke zich kenmerkt door de diverse typetjes, die zich staande proberen te houden in status, list en bedrog. En natuurlijk mag de liefde ook niet ontbreken. Wij hopen op uw aanwezigheid. Kijk voor de laatste informatie op www.keldonk.nl/plankwerk

Nieuwe leden

Zo ziet u maar, door mee te spelen in een toneeluitvoering kunt u zomaar in een wereld van glamour en glitter terecht komen. Wordt daarom lid van onze vereniging, en mogelijk bent u de volgende die genomineerd wordt.

 Meld u nog aan voor de voorstelling en mogelijk kunnen we u gratis toegang aanbieden aan een van onze voorstellingen.