11-03 > 24e Keldonks Journaals was weer grandioos!

logo keldonks journaal kl
De vertoning van het 24ste Keldonks Journaal op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart leverde een paar leuke avonden en middag op met een zeer afwisselend aanbod van bekende en onbekende Keldonkse gebeurtenissen uit het jaar 2011.

De volle zaal was onder andere onder de indruk van het verhaal van Francien en Tiny v.d. Elsen. Er werd vol op gelachen om Harrie Tielemans, het sumoworstelen van SKB en de Keldonkse inbreng op de Zwarte Cross. Leuk waren de vijfling van Frans van Schaijk en de vlotte tocht. Gewoon te veel om op te noemen, het was zeker de moeite waard om gezien hebben.

Complimenten aan het Keldonks Journaal-team! Ze hebben er weer iets moois van gemaakt dit jaar. Zeker de muziekkeuze was mooi, paste precies bij de filmpjes! Zoals onder andere het stukje van Prins Hans dun Twidde, dat een prins ook gewoon naar zijn werk moet. Prachtig gefilmd en geweldige muziek erbij gekozen: Batman!!

keldonksjournaal team1
Hans, Henri en Ans, bedankt voor al die uurtjes die jullie erin gestoken hebben!!!

Het filmen op locatie, het monteren en de muziek erbij kiezen. Daar gaat heel wat tijd in zitten. Margaret Jansen werd ook nog bedankt voor het inspreken van de teksten en Cor van Houtum voor de techniek bij De Oude School, zodat wij allemaal hebben kunnen genieten van het 24e Keldonks Journaal.

Oproep! Jubileum 25 jaar Keldonks Journaal in 2013!

Iedereen die ideeën heeft voor het 25e Keldonks Journaal in 2013, stuur deze dan naar avdlinden@home.nl. Wil je bijvoorbeeld stukjes terug zien van de afgelopen 25 jaar of heb je een ander idee? Laat dit het team van Keldonks Jounaal weten. Dit geldt natuurlijk ook voor alle gebeurtenissen die dit jaar gaan plaatsvinden.
Laat het Keldonks Journaal weten en als het enigszins mogelijk is, komen ze filmen!


Wilt u een berichtje achterlaten voor het Keldonks Journaal-team? Dat kan! U moet hiervoor wel geregistreerd en ingelogd zijn.


Foto's

Berichten

Iedereen bedankt

Geplaatst door Henry Jansen op 17 Maart 2012 om 17:52

Namens het team Keldonks journaal wil ik iedereen hartelijk bedanken voor alle positieve reacties die wij gekregen hebben op ons Keldonks journaal. Dat geeft je toch de drive om door te gaan. Henry

Kei mooi team

Geplaatst door Antonet van den Bogaard op 13 Maart 2012 om 08:36

Het was weer geweldig. Mooie beelden en prachtig gekozen muziek. Petje af voor al jullie werk. Ad en Antonet

Journaalteam goed gedaan!!!!!!!!!!

Geplaatst door Familie Tielemans op 11 Maart 2012 om 12:41

Ook deze keer was het Keldonks Journaal heel uitgebreid van opzet met veel afwisselende onderwerpen. Alvast veel succes met het monteren van het 25ste Keldonks Journaal.

Ans, Hans en Henri bedankt!

Geplaatst door Familie Bastiaans-van Hout-van Zon op 11 Maart 2012 om 12:09

Het was weer een geweldig Keldonks Journaal. Afwisselend, boeiend, mooi gekozen muziek, niet te lang, maar ook weer niet te kort. Gewoon goed! Bedankt! Groetjes, Pieter en Wilma

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen