Pupillen D1 Kampioen!!!!!

kampioenD PUPILLEN KAMPIOEN ! ! !

Onder het toeziend oog van een horde supporters, bestaande uit vaders en moeders, opa’s en oma’s en broertjes of zusjes van de spelers, zijn op zaterdag 26 november 2011 de D pupillen op het terrein van Sparta’25 in Beek en Donk met glans kampioen geworden in hun klasse. Als je van te voren naar de ranglijst keek kon het eigenlijk vandaag al niet meer mis gaan, maar de hongerige spelers en hun leiding wilden ook deze laatste wedstrijd winnend afsluiten.

Tegenstanders Sparta’25 begon voortvarend en Keldonk kreeg al snel in de gaten dat het vandaag op halve kracht wel eens mis kon gaan lopen. Ze schakelden dan ook een tandje bij en nadat ze de eerste Beek en Donkse speldenprikjes goed hadden doorstaan namen ze langzaam maar zeker het heft in handen. Na een mooie aanval werd Luuk Cremers helemaal vrij gespeeld, maar helaas kreeg hij de bal niet voorbij de sterke Sparta keeper. Keldonk bleef gas geven en na een kwartier was het eindelijk raak. Een scherp aangesneden corner van Ward van Lankveld kon de keeper pas achter de lijn te pakken krijgen en de goedleidende scheids wees naar het midden. Hierna ging Keldonk vrijer spelen en stapelden ze kans op kans, maar hadden erg veel pech in de afwerking. Drie keer werd de lat geraakt en een keer ging de bal snoeihard op de paal. Na een goed schot van Niels van de Broek werd de bal door Ward van Lankveld met het hoofd net iets van richting veranderd waardoor nu de keeper geen schijn van kans had en de 0 – 2 een feit was. Net voor de rust werd de wedstrijd eigenlijk al beslist toen Ward van Lankveld uit een corner zijn hattrick binnen krulde.
voetballer
Na de rust was het vuur uit de wedstrijd. Keldonk bleef wel aandringen en de wedstrijd onder controle houden. Er kwamen nog wel kansen maar telkens ging de bal net naast of was de Sparta keeper een sta in de weg. Halverwege de tweede helft kwam Sparta tot 1 – 3 terug, maar verder kwam de Keldonkse verdediging niet meer in gevaar. Keldonk raakte hierna nog maar weer eens de lat, maar daar treurde na de gewonnen wedstrijd niemand meer over.

Direct na de wedstrijd werd het spandoek uitgevouwen “Kampioenen proficiat” en vlogen de spelers van blijdschap op een hoop, er was champagne die meer verbrast werd dan opgedronken, en natuurlijk de felicitaties van de supporters. De leiders en trainers werden onder de douche gezet en niemand van de leiding kwam er zonder nat pak vanaf, of toch wel? Hierna werd koers gezet richting Keldonk waar in de kantine een warm onthaal volgde. VoorzitterJan Coolen feliciteerde namens de vereniging de kersverse kampioenen en had een super grote schaal frikadellen, die echt niet de tijd kregen om koud te worden. Van shirtsponsor Installatiebedrijf Koolen waren Mari en Wilma aanwezig en boden hun team een consumptie aan en dit lieten ze zich goed smaken. André en Ine Koene hadden voor elke kampioen een mooi bloemetje wat nog wel een paar weken de kamers zal sieren.

Nadat de spelers door het eten en drinken weer op krachten waren gekomen werd er op de mooi versierde huifkar van André van der Heijden getrokken door 300 paarden krachten een feestelijke tocht door Keldonk gemaakt. Het onophoudelijke getoeter zal niemand in Keldonk ontgaan zijn.

Na het geslaagde middagprogramma kwam iedereen om vijf uur weer terug om op uitnodiging van Ronald en Marga bij café De Sluis te gaan eten. Iedereen liet het zich goed smaken en na nog wat na gebuurt te hebben kwam er een einde aan deze geslaagde dag.
logo rkvv04 2008kl
Namens alle spelers en leiding van D-1 willen we iedereen die heeft meegewerkt om van deze dag een onvergetelijke te maken, heel hartelijk bedanken!


Berichten

Proficiat!!!

Geplaatst door Familie Bastiaans-van Hout-van Zon op 28 November 2011 om 22:41

D-1 pupillen, gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap? Een geweldige prestatie en zo te lezen, een heel mooie dag geweest. Groetjes, Pieter en Wilma Bastiaans-van Hout

Meer weten over berichten plaatsen?

Geplaatst door Familie Bastiaans-van Hout-van Zon op 28 November 2011 om 22:38

Houd Keldonk.nl in de gaten of kom op donderdag 15 december tussen 20:00 en 22:00 uur naar de Inloopavond in ´t Span!! Groetjes, Wilma van Hout (coördinator Webteam)

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen