Welkom In Keldonk

Commissie Welkom In Keldonk 

logo sdk wik
 

Contactpersoon
Jorita van Boggelen

Morgenstraat 50
5469 GD  Keldonk

Telefoon: 0413-213237 
Mobiel   :  06-10440370
E-mail: WelkomInKeldonk@outlook.com  


Wie zijn wij?
De commissie Welkom In Keldonk is een werkgroep namens de Parochie Antonius van Padua, Stichting Keldonks Belang en Stichting Dorpsraad Keldonk.

kerk01 05 2011

 

Wat doen wij?
Nieuwe bewoners in Keldonk worden door ons aangeschreven en bij interesse door een afvaardiging van onze commissie bezocht. Tijdens dit bezoek informeren wij de nieuwe bewoners over Keldonk en de mogelijkheden van sociale contacten in ons dorp. We doen dit aan de hand van een presentatiemap, waarin alle verenigingen, stichtingen en andere groepen zich presenteren.

Staat uw Vereniging in de prestatiemap?
Zoals bij de meeste verenigingen wel bekend gaat de commissie Welkom In Keldonk op bezoek bij nieuwe inwoners in ons dorp. De meeste verenigingen, stichtingen en buurtverenigingen/ buurtschappen presenteren zich hierin. Echter zou het mogelijk kunnen zijn, dat niet alle verenigingen, stichtingen en/of buurtschappen/ buurtverenigingen hierin zijn opgenomen.

Weet u niet of uw vereniging zich presenteert in de map Welkom In Keldonk, informeer dan even bij uw secretariaat of stuur een e-mail naar de werkgroep Welkom In Keldonk.

 

logo skb14b

logo dorpsraadklein


Nieuwe buren of buurtbewoners?
We zouden het erg op prijs stellen als u ons informeert over nieuwe buren of nieuwe buurtbewoners. Helaas weten wij niet altijd als we nieuwe dorpsgenoten krijgen en worden hier dan soms laat mee geconfronteerd. Het is voor uw nieuwe buren en voor ons niet leuk als we pas na een half jaar ontdekken dat er nieuwe bewoners zijn bijgekomen. Neem dan per e-mail of telefonisch met ons contact op.

Jorita van Boggelen, telefoon: 213273
Ellen Rooijackers, telefoon: 210017

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen