19-05 > Theo Jans biljartkampioen Lindenkamp

Spannende avond tijdens ons laatste avond biljarten van Buurtvereniging De Lindenkamp.

Op 14 mei 2014 zou bekend worden wie de nieuwe kampioen werd van onze maandelijkse biljartavond. Het ging vandaag tussen 3 heren, en wel, Broer Kuijpers,Hans van den Hurk en Theo Jans. Ze lagen qua punten vrij dicht bij elkaar, maar of dat ook zo zou blijven zou de tijd uitwijzen.
Na iedere 2 partijtjes gespeeld te hebben was de stand:
Broer +10 punten
Hans  +25 punten
Theo +26 punten

De allerlaatste wedstrijd werd rond 23.00 uur gespeeld, de tegenstanders waren op veld 1 Hans tegen Theo, en op veld 2 Broer tegen Laurens. De spanning was duidelijk zichtbaar, want alle drie de heren hadden er toch moeite mee om hun score te halen, uiteindelijk was de eind stand: Hans 9(11) –Theo 13(14) alle twee kwamen ze punten te kort, alleen Theo iets minder dan Hans waardoor hij een betere eindscore kreeg.
Op het andere veld was het zo dat Broer zijn score van 20 wel haalde en er zelfs 1 boven ging, maar alles bij elkaar opgeteld kwam hij helaas toch nog wat punten te kort. Nadat onze voorzitter(van de biljartclub) Huub alle punten bij elkaar had op geteld, werd onze nieuwe kampioen 2013-2014, Theo Jans met een score van +25.

We sloten de avond af met worstenbroodjes en een drankje van  Theo.

Theo namens ons allemaal van harte gefeliciteerd.

Biljartclub Buurtvereniging De Lindenkamp


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen