02-03 > De mis en de Babbelmorgen

Zondag 2 maart 2014 begon met de traditionele carnavalsdienst. Deze werd op een originele wijze voorgegaan door onze eigen Pieter Jansen en pater Snijders. De muzikale ondersteuning was van Bel Canto en Bende Be de Band. Aansluitend konden de kerkgangers naar De Oude School om deze carnavalsdag te starten met een kopje koffie of thee.


Met enkele schitterende dansen van Dance2Enjoy 1 en 2 werd de babbelmorgen geopend. Er was een vol programma met onder anderen een buut van Rien Bekkers en een van de neef van prins Marco: Maikel van den Berg alias Driekske.
Verder waren er onder andere een stukje van de vrienden van de prins en van de Babbelboxen. De dames Carin Claassens en Joke van Asseldonk namen menig Paplippel op de korrel.


Zoals gebruikelijk werd er door de buurt van de prins een lied gezongen. Zo zong 't Haagje hun nummer voor prins Marco en prinses Sarina. Het ging over Carnavalluh mé prins Marco, maar het was prinses Sarina die het hardst mee deed.

   

Het lied van 't Haagje


 

Film van het lied van 't Haagje

Film op volledig scherm bekijken?

- Klik eerst op de Play-knop om film te starten.
- Dubbelklik in het beeldvenster.
of
- Klik met rechtermuisknop op de film.
- Kies In- en uitzoomen >
- Kies voor Volledig scherm.

Een onderdeel van de babbelmorgen waar heel Paplippelland naar uitkijkt is ook altijd de bekendmaking van de verdienstelijke Paplippel.
De Verdienstelijke Paplippel 2014 is voor Jan van Wanrooij. > Lees verder...


De uitslag van de loterij is te zien op de website van CV De Paplippels.



Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen