02-06-12 Keldonkse fietsers vertrekken naar Padua

Negen Keldonkse wielrenners fietsen ter ere van het honderdjarig bestaan van de Keldonkse parochie van Padua naar Keldonk. Op zaterdag 2 juni zwaait Keldonk hen uit.

De fietsen zijn gezegend, de Antoniuskaars staat klaar en de fietsers zelf zijn fit; tijd om te vertrekken!! Dat gaat gebeuren op zaterdag 2 juni. De fietsers worden om 15.00 uur op ’t Plein in Keldonk uitgezwaaid. Vanuit daar vertrekken ze naar het vliegveld om naar Padua te vliegen. In Padua zullen zij enkele dagen rusten voor hun fietstocht die start op 5 juni. Een fietstocht van 1491 kilometer, wel te verstaan. Als zij terug komen op vrijdag 15 juni is ’t Plein verandert in een groot feestterrein en kleuren de straten van Keldonk geel en wit.

Kom ze mee uitzwaaien... ook de begeleiders!
Ter ere van de fietsers willen we hen met zoveel mogelijk personen uitzwaaien.
Dus kom op zaterdag 2 juni gerust om 15.00 uur naar ’t Plein om mee afscheid te nemen en de fietsers succes te wensen. Datzelfde geldt voor hun begeleiders, zij vertrekken namelijk al enkele dagen eerder. Op donderdag 31 mei nemen zij afscheid van Keldonk, dit is om 19.30 uur op 't Plein waarna ze met de bus naar Padua rijden.

De fietsers houden tijdens hun reis een verslag bij, hun avonturen zijn te lezen op paduakeldonk.waarbenjij.nu. Ook op Keldonk.nl zal regelmatig een update geplaatst worden over de renners en hun prestaties.file118461030

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen